Fik ikke betaling for sit arbejde: Smadrer løs med hammer

Foto: (TikTok/FattDann)

En håndværker blev tilsyneladende snydt for sin betaling. Derfor besluttede han at kvittere med at smadre løs med sin hammer.

Det er en god idé at betale sine håndværkere, hvis man skylder dem penge. Ellers kan det være, at de føler sig inspireret af bygningsarbejderen Tony, der gik amok med sin hammer, fordi han ikke fik sin betaling.

Læs også

Mike møder op til bryllup med 6 kvinder og kommer med vild påstand

Tilsyneladende fik han ikke betaling for sit arbejde, hvorfor han besluttede at bruge en hammer til at smadre løs på den bygning, han har udført arbejde på. Hele optrinnet foregik mens arbejdsgiveren så på. 

Arbejdsgiveren forsøgte at berolige og dæmpe Tony, men fik blot svaret: "Jeg sagsøger dig". 

Hele optrinnet er blevet optaget på video, og er foregået et sted i England. Det vides ikke hvor, men ifølge Daily Mail er mændene på videoen iført tøj med navnet fra et firma, der holder til i Essex, der ligger nordøst for London. 

Videoen er efterfølgende blevet delt på det sociale medie TikTok. Her er den blevet vist mere end 300.000 gange, hvoraf en stor del af seerne hepper på Tony. Det giver de udtryk for i kommentarsektionen. 

Åbenbart er det ganske normalt, at bygningsarbejdere ikke modtager betaling for deres arbejde. En bruger skriver, ifølge Daily Star, at Tony blot skal fortsætte med, hvad han har gang i: 

"Jeg har selv gjort det samme. Jeg lagde strøm ind i et hus, men rev det ud, som jeg ikke blev betalt for," skrev han i en kommentar til videoen på TikTok, som du kan se længere ned i artiklen. 

Læs også

Anders Matthesen overrasker i helt ny rolle

En anden brug skriver, at det er meget udbredt, at entreprenører ikke betaler deres ansatte og underentreprenører. Han understreger desuden, at han ville have gjort mere skade, hvis det var ham, der var blevet snydt for sin betaling.

Du kan se hele videoen her.