Fik sit livs chok: Bedstemor fandt fugleedderkop i sine nyindkøbte vindruer

Den 63-årige Gillian fik sig sit livs chok, da hun skulle vaske nogle friske vindruer. Pludselig kravlede en ulækker fugleedderkop fra Sydamerika frem fra bakken, hvor den bestemt ikke hørte hjemme.

En ældre kvinde fik noget nær sit livs største chok, da hun glædeligt pakkede de lækre vindruer ud, som hun havde købt i sin lokale Morrisons-forretning. Hun glædede sig nemlig til at sætte tænderne i de forfriskende druer sammen med sit barnebarn, men den gode appetit forsvandt på nul komma fem.

Den 63-årige Gillian Shivers havde netop åbnet pakken med vindruerne, da hun pludselig så en otte centimeter stor edderkop, der kravlede frem. Den ældre kvinde fik et kæmpe chok, og skreg efter hendes 69-årige mand Tony, der måtte tage sig af den ottebenede ven.

Læs også

Laura skulle købe en bakke med hindbær: Fandt en levende gekko

Tony var heller ikke den helt store fan af edderkoppen, så han dræbte den ved at hælde kogende vand ud over den. Derefter lagde de den ned i en plastikbøtte, inden de fik Tonys datter Helen til at tage bøtten med edderkoppen og druerne tilbage til supermarkedet, hvor hun krævede at få en forklaring.

“Min mor køber normalt vindruer og vasker dem, før hun giver dem til mine børn, men da hun skulle til det, kravlede den hen mod hende fra midten af klasen. Hun skreg efter min far, og han kom ned og hældte kogende vand ud over den. Folk har kritiseret os for at dræbe den, men forestil dig lige at blive overrasket af en levende fugleedderkop i din vindruer,” fortæller Helen ifølge mediet LadBible.

“De virkede ligeglade, indtil jeg sagde..”

Da Helen kom ned i butikken, hvor hun havde købt vindruerne, var der ikke meget hjælp at hente hos personalet. Da hun viste dem edderkoppen og fortalte om episoden, rystede de blot på hovedet og sagde, at de rigtig ofte ser edderkopper i deres bananer blandt andet.

Det svar var Helen ikke tilfreds med, og personalet virkede også anderledes hjælpsom, da Helen påpegede hvilken slags edderkop, der var tale om.

“Men det er fanme en fugleedderkop,” lød det fra Helen.

Herefter valgte butikken at tage imod edderkoppen, og de har iværksat en undersøgelse for at finde ud af, hvordan der pludselig var en Sydamerikansk fugleedderkop blandt vindruerne i et engelsk supermarked.

Ifølge LadBible skulle Dr. Sara Goodacre fra Notthinghams Universitet have identificeret edderkoppen som en baby Mygalomorphae fugleedderkop, som normalt befinder sig i Chile. Det sker dog af og til, at eksotiske dyr bliver fragtet med frugt og grønt på tværs af kloden, og dermed ender i supermarkeder i Europa.

I løbet af den seneste tid, er der fundet specielle dyr blandt frugt, hvor Johan fandt en skorpion blandt avokadoerne, mens Laura fandt en gekko i en bakke med hindbær. Normalt plejer dyrene dog at dø under transporten, men hverken edderkoppen eller gekkoen var døde.

Læs også

Johan skulle købe avocadoer i supermarked: Så opdagede han en giftig skorpion

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip