Forrykt: Kenny puttede kød på krogen og fiskede efter katte

Foto: Whiskers World

Det må foregå noget helt særligt i hovedet på folk, der kan finde på at mishandle dyr. Dermed må der også have foregået noget helt vanvittigt i hovedet på Kenny, der valgte at fiske efter katte i stedet for fisk.

Normalt når man skal på fisketur, så vælger man at tage ned til havet, hvor der umiddelbart er størst sandsynlighed for at få fangst. Det var dog ikke tilfældet for 27-årige Kenny Rowles, der har erkendt sig skyldig i dyremishandling.

Det skyldes, at den 27-årige mand valgte at tage på fisketur, men ikke efter fisk, men efter katte.

Det gjorde han ved, at han puttede kød på en krog, der sad fast på hans fiskestang, og kødet lå så i en lille skål. Kenny selv gemte sig et lille stykke væk, hvor han så sad med sin fiskestang og holdt øje. Det skriver det britiske medie Daily Mail.

Læs også

Ægtepar adopterede 6-årig pige - Viste sig at være en 22-årig ukrainsk dværg

Når de sultne katte fik øje på kødet, satte de straks tænderne i det, og her begyndte Kenny Rowles så at hive snøren ind, akkurat som havde han fanget en fisk i havet.

Kenny Rowles blevet anholdt i maj, men det er først nu, at hans sag er kommet for retten, og her har han erkendt sig skyldig. Han står derfor til at skulle have en straf for dyremishandling.

Foto: Whiskers World

Han kunne ikke holde mund

Politiet begyndte at efterforske sagen, da organisationen Society for the Prevention of Cruelty to Animals  fandt en kat, der havde en krog siddende i munden.

Det kunne naturligvis være et tilfælde, men pludselig stødte de på andre katte, der også havde fiskesnøre siddende i deres mund.

De meldte det derfor til politiet, der begyndte at efterforske sagen, og de fik ‘bid’ da den 27-årige Kenny Rowles ikke selv kunne holde mund.

Foto: Whiskers World

Han havde nemlig pralet til naboerne om, at han var begyndt at fiske efter katte, og naboerne gav efterfølgende de informationer til politiet.

De kunne derfor anholdte ham i maj og det ledte dem i sidste ende hen til den 27-årige Kenny Rowles. Det forventes snart, at Kenny Rowles vil modtage sin straf.

Læs også

Kvindes fantastisk tip går viralt: Sådan undgår du edderkopper i dit hjem

Newsbreak - Seneste nyheder og 112 breaking nyt. Altid først med underholdning om de kendte.

 

Dagens Gossip