Frygteligt: Mor lokkede sine børn med ud i skoven: Skød dem en efter en

Foto: Shutterstock.com

En frygtelig tragedie har fundet sted hos en ung familie, hvor en 28-årig mor har dræbt sine tre børn og derefter skudt sig selv.

I nærheden af Michigan blev en mor og hendes tre døtre fundet skudt, og hvad der i første omgang lignede, at de var blevet skudt af fremmede, har sidenhen vist sig at være forkert. Det var nemlig moderen selv, der stod bag det.

Ifølge politiet skulle moderen have kørt hen og hentet børnene henholdsvis i skole og børnehave, hvor hun gav en undskyldning om, at de skulle til lægen. Det var dog løn.

I stedet tog den 28-årige mor børnene ud for at spise frokost og dernæst kørte hun hen til en skov. Da de ankom, tog hun børnene en efter en med ind i skoven, og skød dem med en jagtriffel. Det fortæller det amerikanske medie ntd.

Kørte børnene tilbage inden hun skød sig selv

Efter hun havde skudt sine tre døtre, Kyrie på 8 år, Cassidy på 6 år og Alaina på 2 år, løftede hun dem tilbage i bilen, hvorefter hun kørte hjem til sin kæreste. Her valgte hun så til sidst at skyde sig selv.

Kæresten kom senere hjem fra arbejde, hvor han fandt de tre pigers lig siddende i bilen i hans indkørsel, mens moderens lig blev fundet lige ude foran.

Den 28-årige Aubrianne Moore havde en historik med psykiske problemer, og hun var blevet andet blevet diagnosticeret med uspecificeret skizofreni. Det gjorde, at hun af og til ikke spiste mad, fordi hun frygtede, at det var blevet forgiftet. Hun holdte børnene hjemme fra skole, fordi hendes TV fortalte, at der ville ske en ulykke med bussen, og hun hold sig ofte vågen hele natten, fordi hun frygtede for indbrudstyve.

Hun blev opfordret at få behandling for hendes mentale helbred tilbage i september, men det var ikke noget, som den 28-årige ville acceptere.

Læs også

Forældre sultede baby med veganerkost: Nu er de tiltalt for børnemishandling

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip