Fugl tog røven på bilister: Troede de havde fundet en Fønix

Foto: Tiggywinkles Wildlife Hospital/Facebook

Et par personer glædede sig i den grad over deres opdagelse, hvor de mulighed havde fundet en helt ny fugleart. Da de kontaktede dyrehospitalet, fandt de dog ud af, at den orange fugl ikke var så eksotisk, som først antaget.

Selvom mennesker har været på jorden i flere tusinde år, så er der stadig meget, der ikke er blevet opdaget endnu. Derfor sker det med jævne mellemrum, at man opdager en helt ny dyreart, og det var lige netop det, som et par britere troede de havde, da de stødte på en særlig fugl ved A41-motorvejen.

Læs også

40-årig singlemor betalte for at få vanvittigt efternavn: “Skal jeg giftes, skal manden tage mit navn”

Personerne der opdagede den fønix-lignende fugl, valgte at kontakte dyrehospitalet Tiggywinkles, så de kunne komme fuglen til undsætning, og forhåbentligt klargøre, hvad det var for en særlig fugl, som de havde opdaget.

Foto: Tiggywinkles Wildlife Hospital/Facebook

Det havde vi aldrig gættet på

Spændingen var i den grad stor, men da udsende fra dyrehospitalet fangede og inspicerede fuglen, fandt de ud af, at det desværre ikke var en ny sjælden fugleart, som var blevet opdaget, men at det i stedet for en måge, der havde rullet sig i karry.

“Det er en af de mærkeligste situationer, vi har oplevet i et stykke tid. Da de ringede for at bede os om at hente en orange fugl, havde vi ingen ide om, hvad vi kunne forvente - og vi ville aldrig have gættet på dette,” lyder det i et opslag på Facebook fra dyrehospitalet.

Dyrehospitalet skriver, at hanmågen var klistret så godt ind i karry, at den ikke kunne flyve. Hospitalet ved ikke, hvor mågen har formået at rulle sig i karryen henne, men de beretter til gengæld om, at den var sund og rask, hvis man lige så bort fra stanken.

Sådan så "Vinny" ud efter et bad. Foto: Tiggywinkles Wildlife Hospital/Facebook

Tiggywinkles dyrehospital valgte efter et grundigt bad og et par helbredstjek at sende mågen ud igen. Inden frigivelsen valgte de dog at opkalde mågen efter en indisk ret, Vindaloo Curry, og derfor hedder mågen nu Vinny.

Læs også

Åh nej: Familie slukkede den forkerte respirator

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip