Gravrøver stjæler 29 børne-lig: Laver dem om til dukker

En 47-årig russisk mand har fået en forvaringsdom på livstid efter at det er kommet frem, at han har stjålet 29 lig af små piger fra deres grav og lavet dem om til dukker.

Det skriver blandt andre Daily Mail.

Manden, Anatoly Moskvin, bliver i medierne beskrevet som højtuddannet historiker, der taler 13 sprog. Han er dømt for at have balsameret de 29 døde småpiger og opbevaret dem i en lejlighed, hvor han boede sammen med sine forældre.

En af de den gale russers “dukker” var liget af 10-årige Olga. Hendes mor, Natalia Chardymova, fortæller i de russiske medier om, hvordan Anatoly Moskvin havde efterladt sedler ved datterens grav hver gang, de kom og så til den.

- Vi rystede af skræk hver gang, vi gik derhen, og anede ikke, hvad vi skulle forvente. De sygelige, små anonyme sedler var adresseret til min datter, hvor han kaldte hende ‘lille dame’, fortæller moren til den afdøde Olga.

Den 47-årige russer gav de blasamerede døde piger tøj og og læbestift på hjemme i sin forældres lejlighed.

Da han blev anholdt i 2011, tilstod han at have gravet samtlige 29 piger op fra deres grav, og forklarede, at han ventede på, at videnskaben fandt en måde at gøre dem levende igen.

Han er nu i psykiatrisk forvaring.

 

Dagens Gossip