Se det vilde billede: Stoffer fik 53-årig til at ligne en på 80

Dette billede er seks år gammelt. Se på det andet billede, hvor stor forskel der pludselig er. Foto: Facebook/Shutterstock.com

En 53-årig kvinde er blevet anholdt for at sælge hårde stoffer, men det er på grund af hendes udseende, at politiets opslag har fået så meget opmærksomhed. Kvindes eget misbrug har nemlig medført, at hun ser meget ældre ud.

Det sker ofte, at politiet i ind- og udland laver opslag på de sociale medier, når det er lykkedes dem at fange kriminelle. Det var også tilfældet for Humberland Politi i England, da det lykkedes dem at få fat i den 53-årige Lynley Graham, som de havde eftersøgt grundet salg af stoffer.

Politiet lagde et opslag op på Facebook, hvor de skrev, at de havde fanget den 53-årige kvinde, og hun skulle i fængsel i 18 måneder på grund af salg af heroin og kokain. Opslaget lignede umiddelbart et, der blot ville falde i med alle de andre opslag, så politiet havde nok ikke regnet med, at det pludselig ville vælte ind med kommentarer.

Læs også

Lærer drak flere energidrikke om dagen – Tungen blev ”spist”

Det var dog alligevel tilfældet, men det handlede ikke så meget om forbrydelsen, men mere at Lynley Graham så ud til at være langt ældre end hendes alder på 53, hvilket altså skyldes hendes årelange misbrug af stoffer.

Opslaget er derfor blevet delt flere gange, og det bruges nu som en advarsel til andre mennesker om, hvad der kan ske med kroppen, hvis man vælger at tage stoffer.

Foto: Humberland Politi

“Min søster på 76 år ser yngre ud!”

På politiets opslag der allerede har fået mere end 500 kommentarer, handler de fleste af dem om, hvordan kvinden slet ikke ligner en på 53 år. Folkene holder slet ikke igen med deres kommentarer, hvor en kvinde skriver, at hende selv og hendes søster ser yngre ud end den anholdte.

“53?? Stofferne har været hårde ved hende. Jeg er næsten 66 år og min søster er 76, men vi ser begge to yngre ud end hende,” fortæller kvinden på Facebook.

En anden person har sympati med kvinden, som hun mener har behov for hjælp, men samtidig mener hun også, at man burde vise disse billeder til alverdens unge teenagere, der har et stofmisbrug, så de kan se, hvad konsekvenserne af misbruget kan føre til.

"Det kan godt være, at hun har brug for hjælp, men dette er et billede, som man bør vise til teenage-misbrugere, for at afvænne dem fra at benytte sig af stoffer. Hun ligner en på 80, så det viser, hvad stoffer kan gøre ved dig,” fortæller hun.

Det kan kokain gøre ved kroppen

Hvis man har et misbrug af eksempelvis kokain, så er det ikke kun udseendet, det kan påvirke. Det kan også medføre flere permanente skader på kroppen.

Mest hyppigt er det, at man har en forøget risiko for slagtilfælde, nedsat opmærksomhed, en umættelig sult, søvnløshed samt sløvhed. Derudover kan man få løbende næse, begynde at skære tænder, ømhed i halsen, ophostning af blod fra lungerne, astma, brystsmerter, åndenød og en forøget risiko for blodpropper.

Læs også

Ung pige rystet over indpakningen: Kan du se, hvad hun har købt?

 

 

Dagens Gossip