Hvalp tyggede på e-cigaret: Død af akut nikotinforgiftning

Den 14 måneder gamle Staffordshire Bull Terrier Lvy blev det første kæledyr i Storbritannien, som har mistet livet på grund af e-cigaretter.

Hvalpens ejer, 56-årige Keith Sutton, havde købt den elektroniske cigaret for at skære ned på sine tobaksvaner, men det endte altså fatalt for hans kæledyr.

Den 56-årige buschauffør havde efterladt beholderen med nikotinvæsken på sit spisebord, da den nysgerrige hvalp snusede sig frem til den og satte tænderne i den. Ivy fik straks fråde om hundens mund og begyndte at kaste op.

LÆS OGSÅ: Dyremishandling: Hvem bandt denne kats ben med strips og smed den i Gudenåen

- Jeg kiggede rundt om hjørnet fra køkkenet og så hunden på gulvet med flasken. Hun havde tygget i den og prikket hul på beholderen. Hun nåede kun at indtage den mindste smule væske, men hun havde allerede fråde om munden, da jeg nåede hen til hende, fortæller ejeren til Daily Mail.

Hundens tunge blev blå, og den fik dårlig mave samtidig med den begyndte at kaste op.

Keith hastede straks til dyrlægen med hunden, hvor den fik store doser steroider, da dyrlægen ikke kendte andre måder at behandle en hund med nikotinforgiftning.

De fik at vide, at de næste 12 timer var kritiske, og dyrlægen lovede at holde familien opdateret. Da der var gået 12 en halv time fik Keith det frygtelige opkald med beskeden om, at Ivy ikke havde klaret den.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Det skønnes at omkring fire millioner briter er begyndt at bruge e-cigaretter.

Keith Sutton vil efter at have mistet sin hund på grund af e-cigaretten nu arbejde for at væsken med nikotin kun bliver solgt og opbevaret under mere kontrollerede former, så det ikke tager livet af flere kæledyr.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip