Ingen troede på at 14-årig pige blev misbrugt: Så tog hun sagen i egen hånd

Foto: Shutterstock.com

Myndighederne troede ikke på en 14-årig pige, da hun fortalte, at hun var blevet misbrugt. Derfor var hun nødt til at tage sagen i egen hånd.

Man siger, at man typisk skal høre sandheden fra børn, men desværre er det ikke altid, at børn bliver taget alvorligt.

Det var tilfældet for en blot 14-årig pige fra Florida, der blev fysisk misbrugt, men der var ingen der troede på hende.

Læs også

Kiosk-ansat brugte filmtrick til at stoppe røveri

Pigen følte sig derfor nødsaget til at komme med beviser, så politiet ikke havde nogen anden udvej end at tro på hende, og det lykkedes.

Den 14-årige pige valgte nemlig at sætte et videokamera op, og med det lykkedes det hende at fange flere episoder, hvor hun blev misbrugt af en 47-årig mand ved navn Damon Becnel.

Videoerne afslørede det hele

Det første til hans anholdelse den 2. januar, og det skyldes, at pigen nu havde video på to specifikke hændelser, hvor hun blev misbrugt.

I den ene video kan man se, hvordan den 47-årig mand nikker den unge pige en skalle, mens man i den anden video kan se, hvordan han river hende hårdt i håret og kaster hende med hovedet først ind i sengen.

En af videoerne viser også, hvordan manden tager en kniv frem og truer familiens hund, mens han siger “Jeg vil skære den f***** hunds f***** øjne ud,” Det fortæller det amerikanske medie ABC News.

Ifølge mediet der har talt med moren, så har datteren flere gange forsøgt at melde misbruget til myndighederne. Hun blev dog ikke taget seriøst. Heldigvis var datteren klog, og fik installeret det videokamera, der medførte, at den 47-årige Damon Becnel blev anholdt.

Han skal for retten den 4. februar.

Læs også

Tæskede vennens kæreste fordi hunden ikke havde tyndskid

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip