Karen i chok over hyldest til død søn på hotelværelse: Nu har rejseselskabet refunderet pengene

Foto: Karen Baker

Det var en grusom oplevelse, der ventede Karen Baker, da hun ville overraske et vennepar til deres afdøde søns fødseldag. Personalet gik igennem deres tøj, og lavede deres helt egen håndklæde dukke af den 22-årige afdøde Alex.

I 2014 mistede Faye og Andrew Stephens deres 22-årige søn Alex, og siden da har det været en tradition, at de rejser ud og fejrer hans fødselsdag. De planer var der ikke ændret ved i år, men til gengæld endte det med at gå grueligt galt.

Karen Baker der er veninde til parret og gudmor til Alex, var med på rejsen, og hun havde bedt de ansatte om at gå ind og pynte værelset lidt op med balloner og kage i anledningen af fødselsdagen. Det var bestemt ikke noget problem for hotellet, men til gengæld så tog de opgaven alt for bogstaveligt.

Da hun blev vist ind på værelset for at se, hvad de havde formået at lave af overraskelser, blev hun nemlig mødt af et fuldstændigt absurd syn. Den afdøde søn, eller hvert fald en rekonstruktion af sønnen var lavet af håndklæder og tøj, samt placeret på sengen med en kage i skødet. Samtidig var der også balloner og teksten, ”Happy Birthday, We miss you Alex” skrevet i sengen ved siden af den kunstige dreng.

Karan Baker klagede naturligvis til rejseselskabet TUI, hvor hun havde booket rejsen igennem, og de var hurtige til at beklage.

”Vi giver vores oprigtige undskyldninger til Baker, for den oplevelse de fik på Jamaica,”

”Vi følger op med hotellet, og vi mener, at der er sket en misforståelse, da der intet formål var om at gøre nogle kede af det,” lyder det fra en talsmand fra TUI.

Foto: Karen Baker

 Personalet kiggede efter i de personlige ejendele

Som om det rystende syn ikke var nok for Karen Baker, så gik det også op for hende, at den dukke de havde placeret på sengen, ikke var en dukke, som personalet selv havde haft med.

Det var i stedet en dukke, som de selv havde lavet ved at kigge igennem de personlige ejendele, og fylde deres tøj med håndklæder.

”Da jeg gik ind på værelset, kan jeg bare se en dukke-krop på sengen,” fortæller hun til BBC og fortsætter.

”Personalet var gået igennem mine venners personlige ejendele, og havde fyldt deres tøj med håndklæder, så det lignede, at der lå en krop på sengen. De puttede endda tårer ned ad kinderne og en øl i hans hånd,” fortæller hun.

Selv når hun kigger på billedet i dag, har hun svært ved at forstå, at nogen mennesker overhovedet kunne finde på at gøre det. Og her fra redaktionen må vi ganske enkelt erklære os enige med Karen Baker. Det var et fuldstændig absurd syn, som ingen forældre burde opleve med deres afdøde søn.

”Jeg har ærlig talt aldrig set noget lignende. Jeg kigger stadig på billedet nu, og jeg kan ikke forstå, at man kan finde på det,” lyder det slutteligt fra gudmoren.

TUI refunderede £1.300 per person for ferien, hvilket svarer til lige omkring 10.000 kroner.

Læs også

Mand hostede bogstaveligt talt sin lunge op efter han blev indlagt på hospitalet

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip