Kendt radiovært afslører: Aborterede mit under udsendelse

Foto: Shutterstock.com

Den kendte radiovært fortæller ærligt, at hun aborterede mens hun var ved at sende live i radioen.

Sådan fortæller den 42-årige radiovært om den dag, hvor hun aborterede mens hun var i gang med, at sende live-program.

Læs også

Silas Holst i stor sorg: "Du ville have elsket det"

Myleene Klass fortæller om hendes oplevelse i et interview med You Magazine, det skriver The Sun. Hun er blandt andet kendt fra den britiske popgruppe Hear’Say, som blev dannet under den første sæson af det britiske Popstars. I dag arbejder hun som radiovært på stationen Smooth Radio.

Den dag hvor hun mistede, var hun midt i en udsendelse. Der var stadig en hel time tilbage. Hun fortalte ikke hendes kolleger om tabet, i stedet fortsatte hun sit arbejde.

For at komme igennem programmet fik hun derimod hjælp af en veninde, som hun ringede til når musikken spillede. Så var veninden i røret og mellem musikken, vendte Myleene retur i studiet og talte til lytterne.

“Jeg gik ud under musikken, græd, trak vejret og kom tilbage for at tale mellem numrene,” fortæller hun.

Deler tabet på sociale medier

I dag har hun tre børn - Ava, Hero og Apollo. Men på hendes Instgram-profil skrev hun i forbindelse med Pregnancy and Infant Loss Rememberance Day 2020, følgende i et opslag:

På national babyloss-miscarrie day, gav Chrissy Tiegen (en anden kendis, der sidste år mistede sin udfødte søn og delte det, red.), mig modet til at skrive dette. Jeg er mor til 7 børn. Ava, Hero og Apollo min regnbue-baby og fire små stjerner på himlen.”

I opslaget skriver hun også, at hun blandt andet deler, fordi det ville have hjulpet hende at vide, at der var andre der også oplevede at tabe sit ufødte barn.

Hun fortæller videre, at hun under sin graviditet med Apollo, fik mange indsprøjtninger med hormoner, for at moderkagen fortsatte sit arbejde. Heldigvis gik alt som det skulle denne gang og den lille dreng kom til verden i 2019.

 Børnene Ava og Hero har hun sammen med sin eksmand Graham Quinn, mens hun har fået Apollo sammen med sin kæreste Simon Motson.

Herunder kan du se Myleenes opslag fra Instagram: 

Foto: Instagram

Læs også

Husker du Hænderne Fulde? Det laver stjernerne i dag

 

 

Dagens Gossip