Knust kvinde: Veninde fravalgte brudepige grundet vægt

Foto: Shutterstock.com

En nybagt mor, har delt sin historie om, hvordan hun først blev inviteret til at være brudepige til en venindens bryllup, men sidenhen fik invitationen trukket tilbage, da bruden mente den inviterede kvinde var for overvægtig.

For nogle mennesker, er bryllupet et af livets vigtigste begivenheder, hvor alting skal være helt perfekt, og præcis som man forestillede sig det. Men perfektion er som bekendt svært at opnå, og kan tilsyneladende ende med at koste venskaber. 

Læs også

Kvinde 'udskammer' egen kat offentligt: Stjæler konstant fra naboer

Dette synes hvert fald, at være tilfældet for en brud, der i sin drøm om det perfekte bryllup, endte med at fratage en veninde hendes titel som brudepige, fordi at hun var for overvægtig - den historie har den, nu forhenværende brudepige delt.

For godt og vel et år siden, fødte kvinden sit første barn, og som en helt naturlig del af den fantastiske biologiske proces, vejede kvinden mere, end hun gjorde før barnet. 

I samme periode, skulle en af kvindens gode veninder giftes, og de to, har angiveligt tit talt om, at den nybagte mor skulle være brudepige, men sådan blev det ikke - det skriver Mirror.

"Vi har været venner i lang tid, og gennem årene har hun altid henvist til mig som brudepige, når hun bliver gift," skrev kvinden på hjemmesiden Mumsnet og fortsatte:

"I eftermiddags ‘taggede’ hun fire venner på Facebook, og introducerede dem som hendes 'brudehold'. Jeg følte mig meget ked af det, men alligevel sendte jeg en besked til hende for at sige tillykke med brudeholdet. Hun svarede og sagde, at hun virkelig ville have mig til at være en del af det, men det ville ikke have været rigtigt for mig. "

Da kvinden spurgte ind til hvorfor hendes bedste ven pludselig ikke så hende som den rette person til opgaven længere, fortalte hendes ven hende, at hun troede, at brudepigerkjolene ville være et problem, "i betragtning af hvordan du har det med dig selv lige nu."

"Jeg ved, at stilen ikke ville komplimentere din kropsform eller være noget, du nogensinde ville have på, og jeg ved, at du ville føle dig utilpas, hvis du skulle bære den," lyder beskeden.

"Jeg har mit hjerte rettet mod disse kjoler, og jeg forventer ikke, at du bærer noget, der ikke passer til dig, men jeg vil heller ikke gå på kompromis med og ændre mine kjoler. Alle pigerne elsker dem og føler sig virkelig glade iført dem. "

Moren forklarede: "Jeg har det forfærdelig med mig selv, som jeg har fortalt min veninde flere gange," og tilføjer, at hun stadig føler sig så såret over, at dette er en grund til, at hun ikke blev valgt som brudepige.

"Alle fire piger, hun har valgt, er super tynde (ligesom min ven) måske størrelse 8 eller 10, jeg er i størrelse 16 til 18, og jeg kan ikke lade være med at føle, at jeg ødelægger 'billedet', hvis hun valgte mig og det er netop derfor, hun ikke har spurgt mig, ”fortsatte hun.

"Hun har ret i, at jeg ikke ville have det godt i den kjole lige nu, men hendes bryllup er først i maj næste år, hvilket ville have givet mig masser af tid til at tabe mig!"

Den, forståeligt, nedtrykte kvinde, spurgte derefter andre brugere på hjemmesiden, om det var hende selv der tog fejl, og var for egoistisk, men langt størstedelen af kommentarerne støttede fuldt op, om den nybagte mors synspunkt.

Læs også

28-årig kvinde stak hovedet ud ad vinduet på det forkerte tidspunkt: Nu er hun død

"Hun er ikke en ven! Hvem i alverden prioriterer den kjole, de ønsker, at deres brudepiger skal have på sig over at have egentlige nære venner som brudepiger," kommenterede en bruger.

Og en anden tilføjede: "Det er helt brutalt. Hvilken forfærdelig person er hun. Du har ikke brug for nogen, der er så overfladiske, i dit liv."