Komiker fik et chok, da han kiggede ind i vaskemaskine

Foto: Shutterstock

Komikeren blev skræmt for vid og sans, da han kiggede ind i sin vaskemaskine.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det ikke er alle, der finder rengøring og opvask lige sjovt. Det er dog alligevel noget, der skal gøres, hvorfor man kan argumentere for, at der ikke er nogen vej udenom. 

Det viser sig dog nu, at det at vaske tøj åbenbart også kan være en helt anden oplevelse, da det også kan være lidt chokerende.

Læs også

Tog politimands tjenestepistol: Holdt den dernæst mod betjentens hoved

Det vil komikeren Alex Boardman i hvert fald argumentere for. Det er dog kun, hvis man er ligesom ham og glemmer, hvad man har smidt i sin vaskemaskine. 

Han delte et billede på det sociale medie Twitter, der viser, hvorfor han blev skræmt fra vid og sans, da han tjekkede sin vask. 

Komikeren skriver, at han helt havde glemt, at han havde smidt sin pude med i vasken. Det lyder såmænd meget harmløst, men han blev meget chokeret, da den bærer et kæmpe billede af David Bowies ansigt.

Han blev derfor meget chokeret ved første øjekast, men efter at have fået pulsen ned, kunne han ikke lade være med at dele sin oplevelse med internettet. 

Alex er dog ikke den eneste, der har haft en spøjs oplevelse, der involverer en vaskemaskine. Det har også Janne Lanzky fra Ebeltoft, som blev frarøvet følelsen af at lægget hovedet på en helt ny hovedpude. 

Hun endte i stedet med en hovedpine, efter at have smidt den i vaskemaskinen. Janne oplevede, at puden bogstavelig talt var eksploderet inde i maskinen, og hun måtte derfor bruge tid på at fjerne hovedpuden, som ikke længere var intakt, men derimod eksploderet i tusindvis af små stykker.

Læs også

Janne åbnede sin vaskemaskine: 'Jeg vidste ikke, at saml-selv-puder var en del af jeres koncept'

 

Dagens Gossip