Kvinde bad sin kæreste kalde hende en luder i sengen: Det fortrød hun med det samme

Foto: Shutterstock.com

En kvinde havde helt sikkert håbet på, at lagengymnastikken havde udviklet sig på en anden måde end den gjorde, da hun bad sin partner om at kalde hende en luder.

Det er langt fra alle mennesker, der finder det nok med missionærstillingen og kærlige ord, når de skal hygge på lagnerne.

For nogle mennesker kan det være nødvendigt med redskaber, rollespil eller nogle lidt ‘beskidte’ ord fra sin partner, for at få det hele til at ringe.

Læs også

Ekspert opfordrer: Brug dette fra dit køleskab, hvis du bliver solbrændt

Desværre så er det ikke alle, der er lige gode til at komme på de rette ord, når man er midt i akten, og det kan i stedet ødelægge stemningen.

'Der er ingen, der kan lide dig'

På Twitter har en kvinde skrevet et Tweet, hvor hun fortæller en historie om hendes venindes sexliv.

“Min veninde havde sex med hendes nye kæreste, og hun sagde ‘Kald mig en luder’ han panikkede og sagde i stedet ‘Du er en sæk, og der er ingen, der kan lide dig,” skriver kvinden ved navn Alexandra Haddow.

Opslaget gik hurtigt viralt, og i skrivende stund har 45.700 personer liket det, mens flere hundrede har kommenteret på det. Flere personer har bidraget til samtalen med uheldige situationer fra deres sexliv, hvor flere har oplevet uheldige sætninger i soveværelset.

“En ven havde sex med en kvinde, som han havde set i noget tid. I stor lidenskab sagde hun ‘Jeg elsker dig’, hvortil han febrilsk stammede tilbage ‘Det er da dejligt’” skriver en bruger ved navn Le Rouquin.

Flere stillede også spørgsmål til oprigtigheden af Alexandras tweet, hvorefter hun fulgte op med yderligere informationer. Blandt andet at veninden havde fortalt hende det, mens kæresten var til stede, og han synes selv, at situationen var sjov.

Læs også

Anna fandt ud af at ferie-flirt var forlovet: Hans ‘undskyldning’ går nu viralt

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip