Kvinde bestiller fødselsdagskage: Da hun ser resultatet, bliver hun skuffet

Bageren lavede en ret synlig fejl. Foto: Reddit.

Det var ikke lige det, hun regnede med.

Fødselsdag er lig med kage, og hvis man ikke selv har lyst til at gå i gang med at bage, så kan man heldigvis købe sig fra det.

Det valgte en kvinde for nylig at gøre, da hendes kammerat havde fødselsdag, skriver The Mirror. 

Læs også

Forskere jubler over dansk corona-vaccine: “En af de bedste vacciner i verden”

Den ikke navngivne person fra USA bestilte fødselsdagskagen hos en bager, og hun sendte en besked, hvori der stod, hvad der skulle stå på kagen. Men noget gik tydeligvis galt undervejs, for da kagen blev afhentet, var den slet ikke som forventet. 

“Tillykke med fødselsdagen på den tak”

I stedet for at stå tillykke med fødselsdagen og personens navn, så havde bageren valgt at skrive ‘Happy Birthday on it thanks’ (Tillykke med fødselsdagen på den tak, red.)

Den skuffede kage-køber valgte at dele kagen på Reddit, hvor der blev postet et billede af kagen, og det fik en anden til at fortælle om sit kage-uheld.

Bageren lavede en ret synlig fejl. Foto: Reddit

"En ven sendte min mor en kage, hvor der var også var skrevet anførselstegn på," skrev en, mens flere stemplede bageren som dum.  Men det fik flere til at forsvare bageren.

“Engelsk er muligvis ikke deres første sprog, så de følger bare den anmodning, der blev givet i den mest bogstavelige forstand,” skrev en bruger på Reddit.

Læs også

Dansk virksomhed i kovending: Trækker reklame tilbage

 

 

 

 

Dagens Gossip