Kvinde deler klam historie: Hendes mand er ligeglad

Foto: Shutterstock.com

En kvinde var chokeret over at opdage, at hendes mand ikke vasker sine hænder ordentligt efter brug af toilettet, og har henvendt sig til internettet for at få råd, efter at han sagde, at det er meningsløst.

Der findes vel ikke et problem i verden, som internettet ikke har en løsning på. Hvis man deler en historie, skal man hvert fald nok få svar og reaktioner ganske hurtigt.

Læs også

Stort rumskib ude af kontrol: Styrter ned på jorden i denne weekend

Særligt hjemmesiden Reddit, er gerne et samlepunkt for alverdens mere eller mindre mystiske opslag, fra folk der har brug for at høre andres mening om en given sag.

Derfor besluttede denne kvinde at dele sin historie, og vrede, på hjemmesiden Reddit, efter at hun opdagede, at hendes mand ikke vaskede hænder efter brug af toilettet, da han mener at den handling er ‘meningsløs’. Kvinden har derfor bedt internettet om hjælp i sagen - det skriver The Mirror.

Den anonyme kvinde sagde, at hun bemærkede hendes mand, ikke havde vasket sine hænder efter at have besøgt badeværelset, og konfronterede ham med det.

Mandens svar på kritikken var, at det ikke gav nogen mening, da han var på vej ud for at gå med hunden og hans hænder ville blive beskidte alligevel, så hvorfor vaske dem to gange.

Men kvinden insisterede derefter på, at han vaskede sine hænder, hvilket han gjorde, men beskyldte senere sin kone for at være uhøflig - hvilket antydede, at hun havde overreageret.

Til Reddit, kvinden skrev: 

"Han kom ud af badeværelset efter bare at have skyllet sine hænder med vand i cirka to sekunder. Jeg spurgte ham, om han havde brugt sæbe, han sagde nej,” - skriver kvinden på hjemmesiden og fortsætter:

"Jeg fortalte ham, at det var ulækkert, og at han var nødt til at vaske sine hænder med sæbe. Han sagde, med en irriteret stemme, han var ved at tage vores hund på en gåtur og derfor skulle samle hundens efterladenskaber op alligevel, så det gjorde ikke nogen forskel,”

"Jeg spurgte, om han normalt brugte sæbe, hvilket angiveligt gjorde ham vred og han sagde ja ... selvom jeg ikke er sikker på, at jeg tror på det,”

Nu var kvinden klar over at manden ikke havde vasket sine hænder, og hun lagde mærke til hvordan han jo bevægede sig rundt i huset, og rørte ved alle mulige forskellige ting og sager, med beskidte hænder.

Hun fortsatte: "Så gik han rundt i huset og rørte ved dørhåndtagene, så jeg bad ham igen, mere fast, om at gå hen og vaske sine hænder, før han fik bæ overalt. Han ignorerede mig,”

"Jeg spurgte igen en tredje gang og sagde: 'Jeg mener det, du skal vaske dine hænder, før du rører ved alt i huset,”

"Han gjorde det endelig, meget frustreret over det, og opførte sig som om jeg var ved at blive dum, bare for at spørge. Jeg konfronterede ham med det, og han sagde, at jeg var meget uhøflig,”

"Jeg fortalte ham, at det var uhøfligt for ham at sætte mit helbred i fare på den måde. Han er læge, og han sagde: "Jeg bringer på ingen måde dit helbred i fare".

Diskussionen nåede angiveligt i første omgang ikke så meget længere, da parret synes at være på vej ned af en forholdsvis destruktiv vej, og valgte derfor at lade spørgsmålet om rene hænder være. 

Ikke desto mindre har opslaget skabt debat på Reddit, hvor størstedelen af brugerne må siges at være på kvindens side.

Læs også

Ny trend eksploderer: Bliv rig ved hjælp af 'snydekoder'