Kvinde hævder, at hendes afdøde far reddede hendes liv

Foto: TikTok

En kvinde hævder, at hendes afdøde far reddede hendes liv. Angiveligt sende han hende et tegn om, at hun skulle forlade motorvejen, før hun skulle. Det betød, at hun undgik en færdselsulykke.

Den 36-årige kvinde har delt sin historie i en video på TikTok, hvori hun fortæller, at hun var gravid i 36. uge på dette tidspunkt. Den færdselsulykke, som hun undgik, kunne have været fatal – både for hende og hendes ufødte barn.

Læs også

Dykker gør utroligt fund på bunden af sø

I videoen deler Kim den overraskende historie, der reddede hendes liv. Til en start fortæller hun om, hvordan hun kører ned ad motorvejen.

"Jeg kørte hjem på motorvejen i en snestorm, og var gravid i 36. uge med min første søn," fortæller hun.

"Min bil var absolut fyldt med en overvældende duft af min fars parfume, selvom han døde 10 år tidligere. Min mavefornemmelse bad mig om at køre fra to afkørsler tidligere, end jeg skulle, for at komme hjem.

@spoopykewpie

thanks, dad 🖤 #CompleteMyLook #MyColoredHair #fyp #xyzbca #dadstuff

♬ original sound - boo
thanks, dad 🖤 #CompleteMyLook #MyColoredHair #fyp #xyzbca #dadstuff

"Jeg kom sikkert hjem og så senere, at der var 15 eller flere biler, der var kørt sammen kort inden min normale afkørsel," siger hun.

I en anden video fortæller TikTok-brugeren, hvordan hendes far altid gjorde sit bedste for at tage sig af hende, da han var i live.

"Jeg var 17 år gammel, da jeg indså, at min far brugte alle de penge, han havde, til at brødføde min bror og jeg, da vi var hjemme hos ham hver anden weekend (skilte forældre," fortæller hun i den hjerteskærende video.

"Han ville klare sig med en krukke jordnøddesmør og to stykker brød, når vi ikke var der."

"Jeg spekulerede altid på, hvorfor han aldrig havde mad i sit hus, når vi ikke var der, og han ville altid afvise det. Det gjorde han i 11 år, før han døde."

"Som mor ville jeg absolut gøre det samme uden tøven. Men jeg fik aldrig chancen for at takke ham for at have beskyttet mig mod, hvor frygtelig vores situation var," siger hun.

Hun tilføjede yderligere, at hun og hendes bror aldrig behøvede at sulte på grund af deres far.

Læs også

Derfor skal du aldrig lade en vandflaske stå i bilen

"Jeg ville ønske, at jeg kunne vise ham, at jeg er okay nu. Mine børn vil aldrig kende til denne kamp," runder hun af.