Kvinde køber natbord i genbrugsbutik: Får et chok, da hun åbner skuffen

Foto: TikTok

En kvinde købte et billigt natbord i en genbrugsbutik. Da hun åbnede skuffen i det nyindkøbte bord, fik hun et chok.

En fantastisk måde at købe møbler til lave priser, er at handle i genbrugsbutikker. Vælger du en velgørenhedsbutik, går pengene endda til et godt formål.

Læs også

Kvinde beder nybagt mor tage badedragt på i stedet for bikini - Det skulle hun aldrig have gjort

Men en kvinde, der købte sig et sæt natborde i en genbrugsbutik, fik dog mere med, end hun han havde regnet. 

Valencia Walker fra San Diego fik et chok, da hun åbnede skuffen på et af de natborde, hun havde købt, for nede i skuffen lå en seddel med hendes mors mobilnummer på. Det skriver Daily Mirror

Sedlen, der tydeligvis var skrevet af et lille barn, inkluderede også et fastnetnummer, der for mange år siden tilhørte hendes familie. 

Hun besluttede sig for at dele den opsigtsvækkende historie i en video på det sociale medie TikTok. Her afslørede hun også, at hun havde besluttet sig for at finde ud af, hvem der oprindeligt ejede natbordene. 

I videoen forklarede hun oplevelsen i detaljer, hvilket overraskede mange seere, da historien næsten virker for god til at være sand. 

"Det mærkeligste er lige sket, og det er ikke noget, jeg finder på. Jeg er virkelig ligeglad med, hvor mange mennesker, der kommenterer og siger: 'Åh gud, det er iscenesat'," sagde hun. 

"Jeg købte disse natborde i Goodwill (velgørenhedsbutik, red.) i dag. Mit hjerte er en smule rystet. Det her er virkelig sejt." 

"Jeg købte dem for 12,99 dollars hver, og jeg gennemgik skufferne, for at tømme dem, og her finder jeg et lille krøllet stykke papir." 

"Der står: 'Carlys hjemmenummer og mors mobilnummer'. Det er min mors mobilnummer og vores hjemmenummer fra sådan 15 år siden," fortsatte hun. 

"Min yngste søsters navn er Carly, og det er vores hjemmenummer. Vi har ikke haft en hjemmetelefon i sandsynligvis 10 til 15 år. Men hvad er chancerne for det?" sagde hun. 

@valenciavibing

The universe is crazy #foryou #fyp #thrifted #storytime #crazy

♬ Aesthetic - Xilo
The universe is crazy #foryou #fyp #thrifted #storytime #crazy

Efterfølgende lykkedes det for Valencia at finde frem til hende, der oprindeligt havde skrevet sedlen via Facebook. 

Hun sagde, at hun til sidst opdagede ejerens efternavn på et andet stykke papir, hvilket medførte, at hun kunne finde frem til hende på det sociale medie. 

Folk blev efterladt chokeret over den utrolige opdagelse. Især efter at Valencia påpegede, at hendes by har 3,3 millioner indbyggere, hvorfor chancen for, at dette ville ske, er nærmest minimal. 

"Nogle mennesker sagde, at det ikke er så ualmindeligt, hvis det er i samme by, som du voksede op i. San Diego County har en befolkning på 3,3 millioner, så jeg vil sige, at der er en ret lille chance for, at det sker," lød det fra Valencia. 

"Det er ikke det faktum, at jeg fandt møbler, som nogen vi kendte tidligere har ejet. Det var den del, hvor jeg åbnede skuffede og fandt mit hjemmenummer fra barndommen. Universet er underligt," rundede hun af. 

I alt er videoen blevet set mere end 300.000 gange, og mange har givet udtryk for, at de er chokerede over hendes opdagelse. 

"Et perfekt eksempel på, at hvad der er dit, altid vil vende tilbage til dig," skrev en seer, mens en anden skrev: "Dette er meget underligt."

Læs også

Nybagt far blev nedstirret på restaurant af mystisk ægtepar: Kort efter lagde de en seddel i hans forrude

"Universet er et stort smukt sted, der vil overraske dig ved hvert hjørne. Hvis jeg var dig, ville jeg hælde min sjæl og kærlighed i det," skrev en tredje.