Kvinde opdagede at ekskæresten havde gemt sig to uger på loftet

En 31-årig mand havde svært ved at finde et sted at bo, så han valgte at gemme sig hos din ekskæreste, som han havde fået polititilhold mod. Det var blandt andet et toiletbræt, der ikke var slået ned, som fik kvinden til at være på vagt.

Af og til sker der uforklarlige ting i ens hjem. Det kan være alt fra fjernsynet der pludselig tændes, eller lyden af en dør, der pludselig bliver smækket. For en kvinde i USA var der dog en logisk forklaring på flere af de ting, som havde undret hende i næsten to uger.

En unavngiven kvinde fra Pittsburgh havde oplevet flere underlige ting i sit hjem i en periode på 14 dage. Blandt andet undrede hun sig over, at toiletbrættet pludselig stod oprejst, da hun ikke selv benytter toilettet ved at stå op, og det gør hendes datter heller ikke.

En lørdag morgen hørte hun pludselig lyde oppe fra soveværelset, hvilket hun i første omgang regnede med, blot var katten der puslede rundt. Da hun kom derop, blev hun dog mødt til synet af sin ekskæreste, den 31-årige Cory Cocuzzi, som hun havde haft som ufrivillig husgæst de sidste to uger.

Læs også

22-årig fra Randers var sin mand utro: Jeg havde ikke noget valg

Ekskæresten gik til angreb på hende, men hun nåede at slippe fri, og ringede derefter til politiet. Det fortæller det britiske medie the Mirror

Indrømmede over for politiet

Den 31-årig ekskæreste havde allerede et polititilhold, så han ikke måtte nærme sig sin tidligere partner, men det valgte han altså at se sort på. I stedet indrømmede han over for politiet, at han var hjemløs, og derfor havde sneget sig ind og ud af huset i 14 dage, hvor han både havde boet på loftet og i kælderen.

Den anonyme husejer fortalte til det lokale medie, WPXI, at hun havde fundet et tæppe i kælderen, men at hun ikke følte, at hun bare kunne ringe til politiet og fortælle om fundet.

Hun fortryder dog, at hun ikke reagerede på hendes mavefornemmelse noget før, da hun længe havde gået med tanken om, at der var noget helt glat.

“Jeg havde en fornemmelse omkring det, men jeg valgte at ignorere det og skubbede det til side. Jeg ville ikke virke paranoid, men jeg skulle have stolet på mine instinkter, for jeg havde ret,” fortæller hun ifølge The Mirror.

Den 31-årige ekskæreste er blevet sigtet med indbrud.

Læs også

Øksemand amok i Jylland - Blev jagtet af 20 patruljer

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip