Kvinder anholdt efter nøgen photoshoot i Dubai

Foto: Privat

En gruppe kvinder har tilbragt weekenden bag tremmer, efter at de blev filmet, mens de deltog nøgne i en fotosession i Dubai.

Politiet i Dubai har arresteret en gruppe kvinde, efter at de blev filmet, mens de poserede nøgne på en altan midt på dagen. 

Læs også

Skrækscenarie: Barn gled ud af skilift

Videooptagelserne, der er optaget fra en bygning ved siden af, viser en gruppe kvinde, der står på en altan på en af byens skyskrabere, mens de filmes af en mand. Det skriver The Sun.

Foto: Privat

Politiet i Dubai har meddelt, at de har arresteret en 'gruppe mennesker, der optrådte i en uanstændig video'. De er nu tiltalt for deres lidt for offentlige udskejelser. 

Både videoer og billeder, der viser de nøgne kvinder, der står på en række på en altan, mens de filmes i Dubais eksklusive Marina-kvarter, begyndte at florere på de sociale medier lørdag aften. 

Dubai-avisen The National har rapporteret, at det så ud til at være et reklamestunt, men dette er de ikke gået yderligere i dybden med.

Foto: Privat

Det kom som et chok, da opførsel som dette er strengt forbudt i De Forenede Arabiske Emirater. Flere gange har man tilmed hørt om, hvordan det at kysse offentligt eller drikke alkohol uden en licens, har medført, at folk er blevet fængslet. 

Politiet har udtalt, at de personer, der er blevet arresteret på baggrund af den uanstændige video, er blevet henvist til offentlige anklagere. 

"En sådan uacceptabel adfærd afspejler ikke værdierne og etikken i det emiratiske samfund," skriver politiet i deres erklæring.

Læs også

Fie Laursen åbner døren for mere reality-tv: Har et helt særligt krav

De tilbageholdte risikerer op til seks måneder i fængsel og en bøde på omtrent 1.820 dollars for overtrædelsen af lovgivning om offentlig anstændighed i De Forenede Arabiske Emirater. Denne lov om fatter blandt andet nøgenhed og anden uanstændig opførsel. 

 

Dagens Gossip