Kvindes ‘barnlige’ aftensmad skaber debat: En skilsmisse værdig

Foto: Twitter/@paigewhalleyx

En kvinde har skabt stor debat på sociale medier, efter hun har delt et billede af den aftensmad hun lavede til sig selv og sin kæreste.

Som udgangspunkt har man vel som sådan ikke ret til at kommenterer på om andres mad er i orden eller ej. Men når man selv aktivt deler sådan informationer på sociale medier, skal man nok forvente en eller anden form for respons - og den er bestemt ikke nødvendigvis positiv. 

Læs også

Stewardesse afslører: Sådan får du gratis drinks på flyet

Det har en kvinde ved navn Paige opdaget, efter hun har delt et billede af den aftensmad hun forberedte og serverede for sig selv og sin kæreste på det sociale medie Twitter. 

Kvinden selv, har ikke meget mere end 500 følgere, men historien har nu spredt sig langt ud over kvindens personlige netværk af venner, og har taget internettet med storm. Mest af alt på grund af den voldsomme debat billedet har skabt. 

"Nogle vil måske sige ‘wifey’ materiale, nogle vil sige barnligt," - skrev kvinden i det opslag, der sammen med billedet af to tallerkner fyldt med mad, nu har skabt stor debat på Twitter - det skriver Daily Star.

Hele balladen er opstået fordi, at måltidet på billedet, ikke ligefrem er det sundeste af slagsen. Faktisk er der tale om en gang aftensmad, der nok bedst kunne beskrives som en 10-årigs vildeste drøm.

Hele måltidet består nærmest udelukkende af fastfood elementer der er blevet varmet i parrets hjem. 

Friturestegt kalkun, en mini pizza, løgringe, vafler, pomfritter, bønner, ‘alfabet-spaghetti’, kyllingenuggets og forårsruller var hvad der var på menuen for parret den aften. Det hele skyllet ned med et stort glas appelsinjuice, og dette måltid har altså tilsyneladende været for meget for mange brugere på Twitter.

Opslaget blev nemlig delt i sådan en fart, at det nu har opnået 800 delinger og intet mindre end 20.000 kommentarer, hvilket må siges at være imponerende for en bruger der ellers kun har 500 følgere.

Reaktionerne har dog været vidt forskellige. 

Mange har reageret positivt, med kommentarer som “Lige min kop te”, “Himlen”, “Hvor ser det lækkert ud” og “Hvorfor findes der ikke restauranter der sælger dette som takeaway?”

Som sagt er det dog langt fra alle, der er lige så imponerede over den noget utraditionelle aftensmad, som blandt andet af en bruger stemples som ‘ukulturel’, og det er endda en af de mere milde kritiske ryster. 

En anden bruger går så langt som at skrive, at hvis hans hustru havde forberedt sådan en aftensmad, ville han søge om skilsmisse med det samme:

"Hvis det er, hvad min kone laver til mig, får jeg en skilsmisse,"

Andre er simpelthen bare i chok over hvor usund et måltid parret spiser, og mange synes at være mest chokerede over, at der ikke er noget grønt at finde på tallerknerne.

“Det er verdens mest usunde middag - bortset fra de bagte bønner!"

En bruger går så langt som til at bekymre sig for parrets helbred og skriver:

“Jeg nægter bare at tro, at nogen omsorgsfulde partnere ville forberede dette, simpelthen på grund af hvor usundt det er. Det er (og jeg anslår) næsten 3000 kalorier. Næsten 300g kulhydrater, 135 fedt, 110 protein. Og natrium- og transfedtindholdet, Kristus. I vil begge dø unge."

Så skal man forsøge at lære af andres fejl online, så lad være med at dele billeder af den nemme, og måske usunde aftensmad, det får hvert fald folk til tasterne.

Læs også

Kvinde deler klam historie: Hendes mand er ligeglad