Lugter der ikke brændt? - Fire uselviske teenagere løb ind i brændende bygning for at redde 90-årig dame

Fire drenge var i den grad uselviske, da de satte deres eget liv på spil for en 90-årig kvindes liv. Med det samme de så en ildebrand, kom de til undsætning.

Når der pludselig opstår brand i en bygning, er det en god ide at lade de professionelle komme til, men af og til kan tid koste liv, og der var ingen tid at spilde for fire unge uselviske teenagere, der satte deres eget liv på spil for en 90-årig kvinde.

De fire drenge fra Oklahoma ved navn Dylan Wick, Seth Byrd, Nick Byrd og Wyatt Hall på mellem 14 og 17 år, sad alle sammen hjemme hos Wyatt, da det pludselig begyndte at lugte af brændt gummi.

Læs også

Dreng med astma døde kort efter, at ambulancereddere nægtede at tage ham med på hospitalet

Derefter så de flammer, der steg op fra huset hos Wyatts 90-årige gamle nabo Catherine Ritchie. De fire drenge havde ingen tid at spille, så de skyndte at agere. To af dem ringede til alarmcentralen, mens de to andre drenge brød ind i huset. Det fortæller CNN.

Røgen var så tyk, at hun ikke kunne finde ud

Inden drengene havde opfanget branden, var den 90-årig kvinde på vej i seng. Da hun bemærkede, at der var opstået en brand, forsøgte hun at komme ud, men røgen var så tyk, at hun slet ikke kunne finde vej ud af huset.

Da drengene havde brudt ind i naboens hus, fandt de den ældre dame liggende på gulvet. Her fik de løftet hende op, inden de skyndte sig at få hende ud af det brændende hjem. Kvindens barnebarn, Jennifer Sontag, har skrevet et blogindlæg hvori hun fortæller om episoden og ikke mindst hylder de heltemodige drenge, der reddede hendes bedstemor.

“Tak fordi at i er så søde unge mænd, der tænker på andre personer før jer selv. Tak fordi i passede på jer selv, og tak til jeres forældre, fordi de tydeligvis har opdraget jer på en måde, der førte jer til at foretage en livreddende og heltemodig gerning på andres vegne,” lyder det fra den 90-årige kvindes barnebarn i blogindlægget.

Lynn Wick der er mor til den ene af de fire drenge, fortalte til CNN, at hendes søn længe har gået med en drøm om at blive brandmand, og at han nu føler endnu stærkere for at nå den drøm.

Moren til Wyatt Hall var heller ikke overrasket over, at de fire drenge handlede med det samme, at de så ilden. Hendes søn havde nemlig for vane at holde et ekstra øje med nogle af de ældre naboer i nabolaget.

Læs også

Han var nødt til at gøre det: Nicolai smed sin datter ud af vinduet

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip