Mand fyret for at dele meme om at gå på toilet i arbejdstiden: Det skulle chefen aldrig have gjort

Foto: Shutterstock.com

Man skal passe på med at fyre sine ansatte, hvis man ikke har en berettiget grund. Det fandt chefen for Roman Stone Works ud af forleden, da han fyrede en af sine ansatte for at dele en sjov meme på Facebook.

‘Skid godt, skid længere, skid for mesters penge’ sådan går et sjovt lille rim, der handler om, at hvis man går på toilet i arbejdstiden, så gør man det for chefens penge.

Mange kender til det lille rim, og rigtig mange tænker på det, når de sætter sig ud på toilettet i arbejdstiden for at ‘dreje en vase’.

Det er dog ikke alle, der synes, at det velkendte rim er sjovt, det måtte en ansat fra USA ud af, da han delte en amerikansk-pendant til det dansk rim på sin private Facebook-profil.

Læs også

Tina var opslugt af sin mobil i Føtex-køen: Kiggede straks op, da hun overhørte dette

Her uploadede han en såkaldt meme, hvor Elmo fra The Muppet Show sidder på en potte og med teksten ‘Boss makes a dollar, i make a dime, that’s why i poop on company time’

Direkte oversat betyder det, at mens chefen tjener en dollar, tjener den ansatte kun 10 cent, derfor vælger den ansatte at gå på toilettet i arbejdstiden.

Cody Hidalgo fra New Boston synes, at memen var yderst morsom, men det gjorde hans chef bestemt ikke, og det endte med en fyreseddel til Cody.

Foto: Elmo

Det har Cody fortalt i et opslag på Facebook, hvor han har vedhæftet en sms-korrespondance med sin chef.

“Vi tjener ikke en dollar, når du sidder og skider hele tiden. Hvorfor bliver du ikke bare hjemme og skider i stedet. Jeg kan ikke lide at lege dine julelege. Måske der er en virksomhed derude, som gider at finde sig i det, for det gider jeg ikke. Held og lykke,” lød det i beskeden fra chefen, som Cody var overrasket over at modtage.

“Hvad snakker du om?,” sender Cody tilbage, hvorefter chefen svarer:

“Se på din Facebook-profil. Tror du ikke, at tingene kommer rundt?”

“Fordi jeg delte en sjov meme? På en søndag? Når jeg ikke er på arbejde?” lyder det undrende fra Cody, inden chefen vender tilbage en sidste gang.

“Du bragte selv arbejdet op på en søndag,”

Efterfølgende skrev Cody tre yderligere beskeder til sin chef, hvor han spurgte til, om han virkelig ville blive fyret over en meme, som han delte på sin Facebook.

Der kom ikke flere svar fra chefen, men Cody skriver selv i sit Facebook-opslag, at han blev fyret på grund af den meme.

Facebook-brugere har fået ændret virksomhedens navn

Cody Hidalgos opslag gik lynhurtigt viralt, og det har fået en effekt, han næppe havde drømt om. Facebook-brugere begyndte nemlig at grave i det, og de fandt ud af, at Cody havde arbejdet ved en virksomhed, der hed Roman Stone Works.

Brugerne på Facebook valgte derfor at tage sagen i egen hånd, og de lavede flere forskellige tiltag, som gik ud over virksomheden. Blandt andet gik de ind på Google Maps og søgte om at få virksomhedens navn ændret, og det lykkedes, da nok brugere gjorde det. Derfor hedder virksomheden på Google ikke længere Roman Stone Works, men i stedet:

Elmo’s Roman Stone Works. Det er naturligvis med hentydning til, at det er karakteren Elmo, der figurerer på memen, der fik Cody fyret.

Derudover har et hav af brugere også givet forretningen en enkelt stjerne, med begrundelse, at chefen krævede 1 dollar for at de måtte benytte sig af virksomhedens toilet.

Læs også

Politiet advarer om mystiske pakker foran din dør: Sådan narrer svindlerne dig

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip