Mand lod sig anholde, så han kunne slippe for sit bryllup

Foto: Asia Wire

En mand følte sig nødsaget til at begå tyveri, så han kunne blive anholdt og dermed slippe for sit eget bryllup.

De fleste folk der er blevet gift, kan nok berettet om, at det ikke er nogen helt stressfri opgave. Det er dog de færreste, der vælger at begå kriminalitet for at slippe for deres eget bryllup.

Intet desto mindre var det tilfældet for en mand ved navn Mr. Chen, der skulle giftes med sin kæreste. Der var bare det problem, at Mr. Chen slet ikke havde lyst til at blive gift.

Læs også

Jørgen opdagede tegn på kræft i Bilka: 'Han kiggede mig direkte i øjnene'

Han udtænkte sig derfor en plan, så hans kæreste under ingen omstændigheder ønskede at blive gift med ham.

Stjal en højttaler

Planen han kom på var, at han gik ind i et nærliggende dansestudie ved højlys dag, hvor han stjal en bluetooth-højttaler. Senere på dagen havde politiet opsporet manden, og de anholdte ham for tyveri.

Da han var i politiets varetægt og de adspurgte ham til tyveriet, var han bundærlig, og politiet havde meget svært ved at tro på det, de blev fortalt.

“Min kæreste vil giftes med mig, men jeg ønsker ikke at blive gift med hende. Jeg vidste, at jeg ville blive fanget,” lyder det fra manden ifølge det britiske medie Ladbible.

Mr. Chen havde ikke i sinde at gøre noget ondt, og det var også årsagen til, at han valgte at stjæle en bluetooth-højttaler. Han tænkte nemlig, at ejeren ikke ville tabe særligt mange penge på det

Det vides ikke, om Mr. Chen lykkedes at få skræmt sin kommende kone væk, eller om tilgav ham. For hans skyld, kan vi håbe på det første.

Læs også

Dansk by i vildt stunt: Du får 25.000 kroner hvis du flytter nu

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip