Mand udelukket på livstid: Sad i fitnesscenter og onanerede til kvinder der squattede

En mand er blevet udelukket for livstid, fordi han ikke kunne holde fingrene fra sig selv, mens han så på en kvinde der squattede i et fitnesscenter.

Nogle mennesker tager i fitnesscenteret for at få deres krop i god form, og andre mennesker gør det fordi, de gerne vil have god samvittighed, når de tager sig et ekstra stykke kage. Så er der også de mennesker, der udelukkende tager i fitnesscenter for at kigge på mænd og damer i tætsiddende tøj, og det er da på sin vis også okay, så længe man ikke er upassende og eksempelvis piller ved sig selv.

Det kunne en mand fra et Virgin fitnesscenter i Sydafrika dog ikke lade være med, og derfor har han nu fået karantæne på livstid fra alle Virgins fitnesscentre.

Læs også

Unge danskere har en rigtig “klam” vane - Gør du det også?

Manden havde placeret sig på en yogamåtte i det område, hvor folk primært bruger deres egen krop til at træne med, og lige foran ham, stod der en kvinde og squattede i et par træningstights.

En opmærksom gæst i fitnesscenteret bemærkede, hvordan manden der havde lagt et håndklæde over sit underliv, pludselig begyndte at lade sin arm rykke op og ned.

Videoen herunder er blevet delt på det sociale medie twitter, og det er ret tydeligt at se, hvad der foregår.

Kunne genkende ham fra videoen

Ifølge det sydafrikanske medie EWN, så var der ikke umiddelbart nogen, der valgte at stoppe manden i første omgang. En talskvinde fra Virgin Active ved navn Carla White fortæller ifølge EWN, at de modtog en kopi af videoen, og derefter begyndte de at undersøge, hvem manden var.

“Med det samme vi fik en kopi af videoen, begyndte vi en efterforskning, og fandt ud af hvem han var. Derefter fik vi hans informationer, og afmeldte hans abonnement inden vi valgte at udelukke ham på livstid fra et hvilket som helst Virgin Active,” fortæller hun ifølge EWN.

Carla White fortæller også, at fitnesscenteret har planer om at anmelde manden, der ikke kunne holde fingrene fra sig selv.

Læs også

Wow: Mange tusinde danskere rammes af mobil-boykot

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip