Mand ville afgøre strid med ekskone i sværd-duel

Foto: Shutterstock.com

En 40-årig mand og hans ekskone havde svært ved at blive enige om, hvem der skulle have hvad i forbindelse med skilsmissen. Manden kom derfor med et forslag, at de kunne afgøre det i en sværd-duel.

Rigtig mange ægtepar ender med at gå fra hinanden, og desværre er det langt fra alle, der formår at kunne behandle hinanden ordentligt og med respekt, når parforholdet brister.

Det er dog sjældent, at det går så langt ud, at man vil afgøre en stridighed med sin tidligere partner i en duel med livsfarlige våben.

Læs også

Mors geniale vaske-trick går viralt: Koster under 10 kroner

Det er dog tilfældet med 40-årige David Ostrom fra Kansas, der ikke kan blive enig med sin ex-kone Bridgette Ostrom om, hvem der skal have hvad.

I stedet for at afgøre det på den mest normale måde, ved at involvere advokater fra begge parter, så kom David Ostrom på en lidt anderledes og lettere morbid ide.

Han foreslog nemlig, at han og ekskonen kunne mødes et sted og afgøre alle stridighederne mellem dem i en duel med sværd. Sådan lyder det fra mediet The Carroll Times Herald.

Skal bruge tre måneder til at smede et sværd

Den 40-årige mand foreslog også, at hvis hans forslag blev accepteret, så ville han gerne anmode om at få tre måneder til at smede et katana- og wakizashisværd.

“Den dag i dag er der stadig ikke noget eksplicit forbud mod duel som retssag i USA,” lyder det fra David Ostrom.

Ydermere lød det fra den 40-årige mand, at hvis ikke ekskonen ville gå i duel mod ham, så måtte hun gerne sende hendes advokat Mr. Hudson i duel for hende.

Det kommer nok ikke bag på nogen, at forslaget blev afvist.

Læs også

Chokolade bliver tilbagekaldt: Er ikke egnet som menneskeføde

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip