McDonald's nægter brug af pink slim: - Sådan laver vi nuggets

Et særdeles ulækkert billede har de sidste par år cirkuleret på nettet. Her ses en lyserød, slimet slange, der angiveligt skulle være den masse, der bliver til kyllinge nuggets. Massen skulle være lavet af alt fra kødrester, skind og massevis af benmel.

Men sådan laver McDonald's ikke deres nuggets, kaldet chicken McNuggets, lyder det fra kæden. De har lavet en video fra en fabrik i Canada, hvor de viser, hvordan deres nuggets bliver til.

Læs også: Årets tilbud: McDonalds-ansat solgte heroin i happy meals

- Det er et billede, der ofte bliver forbundet med McDonald's, og vi bliver ofte spurgt om det. Vi ved ikke, hvad det er, eller hvor det kom fra, men det har intet at gøre med vores chicken McNuggets, lyder det i videoen fra Nicoletta Stefou, der er manager i forsyningsdelen i fastfood-kædens canadiske led.

I videoen lyder det, at McDonald's kun bruger kyllingebryst, lidt skind, smagsstoffer og en såkaldt tempura-panering. De små kyllingesnacks bliver stegt udenpå, men er stadig rå indeni, inden de fryses ned og sendes ud til restauranterne. Her bliver de friturestegt.

Læs også: McDonalds til sine ansatte: Pas på fastfood

I Danmark kommer de fleste af McDonald's kyllingeprodukter fra Danpo i Give. Også her lyder opskriften på brystkød, marinade og panering. Der bliver også tilsat lidt kyllingeskind "for at gøre dem ekstra saftige og lækre," lyder det på hjemmesiden.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se videoen her:

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip