Mickey røvede Leons blomsterhandel - nu er de to mænd gift

Der er ingen regler og grænser for kærlighed. Det er 36-årige Leon Bullings og 37-årige Mickey Molloy levende eksempler på. Lørdag morgen sagde de ja til hinanden i en kirke i Brighton. Og dermed blev de blandt de første kirkeligt viede par i England.

De to forelskede mænd fandt hinanden under højest bemærkelsesværdige forhold, skriver den britiske sensations-avis, Sunday Sport.

Leon Bullings driver en blomsterhandel i det nordlige London. Pludselig stod Mickey Molloy - også kaldet 'Stabber' - og fægtede med en kniv i butikken.

- Vi griner af det nu. Jeg siger til 'Stabber', at da han stjal min telefon, stjal han også mit hjerte, siger Leon Bullings til Sunday Sport.

SE OGSÅ: Verdens ældste nygifte: Endelig fik Charlie sin Daisy

For kort efter røveriet tog situationen en uventet drejning.

- Efter, jeg blev berøvet, tog jeg hjem. Klokken fire om morgenen ringede min telefon, og det var ham. Han undskyldte. Vi arrangerede et møde. Og se os nu. Vi er gift, siger Leon Bullings.

Mickey Molloy var heroinmisbruger og tvunget til at blive i den kriminelle løbebane for at skaffe stoffer. Han mener, at kriminaliteten og narkoen var hans måde at benægte sin egen seksualitet på.

Parret fortæller til avisen, at de godt ved, de er meget forskellige. Men de ser det som en styrke.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Det næste fælles projekt er at finde en hund, fortæller de.

- Jeg vil have en rottweiler, men Leon vil have en mops. Gud ved, hvordan vi løser den. Men det er kærlighed, forklarer Mickey Molloy.

I juli 2013 blåstemplede det engelske parlament kirkelige homoægteskaber. Loven trådte i kraft den 29. marts.

Flere af Dagens.dks læsere gætter på, at historien om Mickey og Leon er en tidlig aprilsnar fra Sunday Sport.

SE BILLEDET FRA SUNDAY SPORT I FULD STØRRELSE HER:

 

Dagens Gossip