Min mand netdater og har aftalt at mødes med en kvinde - han ved ikke, det er mig

En svensk kvindes historie på hjemmesiden Familjeliv har spredt sig som en steppebrand.

Kvinden fortæller i detaljer, hvordan hun opdagede, at hendes kæreste - som hun boede sammen med - benyttede nettet til at se andre kvinder.

En dag satte hun sig ved computeren, hvor han havde glemt at lukke alle fanerne. Facebook og Twitter var åbne - og et datingsite. Hun noterede sig mandens brugernavn og lukkede browseren.

Dernæst oprettede hun en profil.

Læs også: "Jeg prøvede netdating, men der var ingen, der gad svare på mine beskeder"

“Jeg brugte en halv time på at skrive en flot præsentation. En 21-årig gammel sensuel kvinde med passion for god mad, vin og chokolade og eventyrlystne nætter,” skriver hun.

På hans profil var en åben gæstebog var der især én kvinde, som sluttede alle sine indlæg med “kys og kram”. Kæresten begyndte at skrive med ham.

“Jeg havde en masse sjov et stykke tid, da vi sad i separate lokaler eller med mig på sofaen og ham et par meter væk ved computeren… Efter et par dage ville han høre, om vi boede i samme by,” forklarer kvinden videre.

Mødet
Hun var selvfølgelig både vred og skuffet over, at kæresten gjorde sig til på et datingsite. Men da han foreslog at mødes, sagde hun ja.

Det var på en kinesisk restaurant. Kvinden ventede i bilen og så ham gå ind på restauranten. Hun prøvede at ringe til ham, men han lagde på.

Læs også: De bedste råd: Sådan får du succes med dating

Dernæst gik hun ind i spiseafdelingen på restauranten, aede ham på ryggen og sagde “Undskyld, jeg kommer for sent. Har du bestilt noget?”.

Kæresten var mundlam.

Efter et mindre forhør erkendte han, at han havde set en anden kvinde, og at han ville slå op med hende i weekenden.

“Du ved, du ikke har nogen yderligere bomber at smide, så jeg vil foreslå dig, at du pakker dine ting allerede i aften, og det der er tilbage, bliver smidt ud i morgen,” konstaterede hun og tog kanden med vand fra restaurantbordet og tømte den ud over hans hoved.

Bruddet
En måned senere skriver kvinden igen på siden.

“Jeg følte, at jeg havde meget dårlig dømmekraft de første to uger, og jeg græd hele tiden. Græd til sangene i radioen. Jeg skreg i tårer på sofaen, gulvet og i sengen. Det føles bedre i dag. Jeg ved ikke, hvordan min tillid har det i forhold til fremtidige kærester, men det kommer til at tage mig et stykke tid.”

Læs også: Hvor fuld skulle du være for at date en af disse fire singler?

Hun siger dog tak til vennerne og de folk på forummet, som skubbede på.

Hvis du selv vil prøve at date, kan du finde en guide til nogle af de bedste danske datingsider på www.datingeksperten.dk.

Inden du går i gang med at skrive en profil, er det en god idé at kigge på www.datingtjenesten.dk, hvor du kan få tips og idéer til en skrive en rigtig god datingprofil.

 

Dagens Gossip