Misforståelse på hospitalet: Mand skulle have botox-indsprøjtning - Kom hjem uden forhud

Den 70-årige Terry Brazier skulle have foretaget en botox-indsprøjtning, men i stedet endte han med at forlade hospitalet uden sin forhud. Der var sket en misforståelse, men det glæder den 70-årige sig nok over nu, da der medfulgte en stor kompensation.

Hvis der er et sted, hvor man bare ikke skal kludre i sine noter, så er det på et hospital. Det fik den 70-årige Terry Brazier at mærke på den hårde måde, da han skulle have foretaget en botox-indsprøjtning.

Den aldrende mand skulle have huden strammet lidt op, men på grund af forvirring i arbejdsnoterne, endte det i stedet med, at den 70-årige mand kunne tage hjem uden forhud. Han var nemlig blevet omskåret i stedet.

Det hele bundede i en misforståelse, da lægerne havde kludret i deres arbejdsnoter. I stedet for noterne for Terry Braziers behandling, havde de i stedet fået fat i noterne for en anden mand, og det var altså to vidt forskellige behandlinger, de skulle have.

Læs også

Dansk lufthavn ramt af flyulykke i nat

Desværre for Terry Brazier opdagede han det først, da det allerede var for sent, og i stedet for at få foretaget den rette procedure, kunne han i stedet forlade hospitalet med en omskåret penis.

“Jeg gik ind til operationen for at få noget botox, og så endte de med at omskære mig i stedet. De anede ikke, hvad de skulle sige, da de fandt ud af det,” fortæller manden til det britiske medie Daily Star

Får stor kompensation

For de fleste kan det måske virke lidt overraskende, at man ikke opdager, at nogle er i færd med at skære forhuden af ens penis, når det slet ikke var det, der skulle ske.

Terry Brazier fortæller dog, at han var travlt optaget af personalet, så han anede slet ikke, at han var ved at få foretaget en anden procedure, før det var for sent.

“Sygeplejersken stod ved min side og vi snakkede, så jeg vidste ikke, hvad de lavede. Det var en stor overraskelse,” fortalte den 70-årige til Daily Star.

En talsmand fra hospitalet har udsendt en offentlig undskyldning til Terry Brazier, og den undskyldning vil han nok gerne tage imod. Sammen med den får han nemlig en stor kompensation på £200.000, hvilket svarer til lidt over 160.000 kroner.

Læs også

Ung pige rystet over indpakningen: Kan du se, hvad hun har købt?

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip