Mmh salsa med... klunker? Surt pizzabud dypper klunkerne i kundes mad

Foto: Facebook

Det er aldrig til at vide, hvad man præcist indtager, når man bestiller take-away. Det er dog sjældent, at man skal regne med at få smagen af en anden mands tekstikler, men det var tilfældet for ganske nyligt.

Du kender sikkert et eller andet pizzaria, hvor der har gået rygter om, at de har gjort noget ulækkert ved dressingen. Sådan en historie er der i stort set alle danske byer, men det er alligevel ikke noget, man har i tankerne, når man skal sidde og nyde sin lækre pizza fyldt med dressing.

Til gengæld så er det måske i virkeligheden selve pizzabuddet, som man bør være bange for, især efter den sag der har fundet sted i Tennessee i USA. Her var et pizzabud nemlig så utilfreds med de drikkepenge han havde fået fra et sted, at han valgte at dyppe sine testikler i kundens salsa-sovs.

I en video der er lagt ud på Facebook, kan man se hvordan den 31-årig leveringsmand, Howard Webb, dypper sine testikler i salsaen, mens han siger ”Åh, det føles godt på mine nosser,” Ydermere kan man høre, at han på videoen får sagt

”Det er hvad man får ud af at give 89 cent (cirka 4 kroner) i drikkepenge på en køretur på næsten 30 minutter,”

Du kan se videoen af pizzabuddet cirka et minut inde i denne video.

 

Det kan blive rigtig dyrt

Efter videoen blev lagt online på de sociale medier, valgte takeaway-virksomheden Dinner Delivered (Ligesom Justeat og Hungry), at anmelde Howard Webb til politiet. Med det klare bevis i hånden valgte politiet at anholde udbringningsbuddet under hjemlen forfalskning af fødevarer, og det kan blive en rigtig dyr fornøjelse at have dyppet sine kugler i en omgang salsa.

Afhængigt af hvad Howard Webb præcist bliver dømt for, er der en risiko for, at han kan blive fængslet mellem tre til 15 år, men meget tyder på, at det højst sandsynligt ”blot” vil blive en stor bøde. Den bøde kan dog hurtigt løbe op i 65.000 kroner.

Howard Webb er blevet fyret fra sit job, som han kun har haft siden november. Virksomheden bag er også kommet med en officiel udtalelse.

”Denne handling synes at være motiveret af en enkelt persons frustrationer over en kunde, og det reflekterer absolut ikke resten af vores dygtige og kundeorienterede leveringsstyrke, eller dt principper og værdier vi har hos Dinner Delivered,” lyder det i udtalelsen.

Howard Webb er varetægtsfængslet og skal for retten den 12. marts.

Læs også

Er du sulten? Kun en har gennemført denne vilde udfordring i de seneste 50 år

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip