Mor bloggede om sin datters tragiske død: Hun gemte på en dyster hemmelighed

Foto: Limestone County Sheriff’s Office/WHNT

Det var hjerteskærende indlæg, som 28-årig Stephanie Smith skrev i blogindlæg om tabet af sin 4-årige datter. Men det skulle vise sig, at hun gemte på en dyster hemmelighed.

I juli 2016 ringede Stephanie Smith fra byen Athens i staten Alabama til politiet. Hun havde oplevet enhver mors værste mareridt. 

Hun havde fundet sin datter, Zadie, livløs i sengen. Hun forklarede, at datteren ved et uheld var blevet kvalt mellem sengen og væggen.

Læs også

Nyt forbud: Nu må du ikke opholde dig her

Selvom den lille pige blev hastet til hospitalet, så stod hendes liv ikke til at redde. 

En efterfølgende obduktion kunne ikke fastslå Zadies dødsårsag, skriver Metro.

Bloggede om sin datters død

Efter den tragiske hændelse begyndte Stephanie Smith at blogge om datteren.

Hun skrev blandt andet , at ‘en del af hende manglede’, og da der begyndte at florere rygter om, at Stephanie Smith selv skulle være skyld i datterens død, kom hun også til tasterne. 

‘Det der skete med Z var en mærkelig begivenhed. Så mærkelig, at folk beskylder mig for at have dræbt hende. Ja, du læser rigtigt. Så desperate er vi efter svar. Jeg får intet svar. Hendes død forbliver et mysterium. Og jeg kunne ikke have forudsagt det eller forhindret det, ligesom jeg heller ikke kunne redde hende' skrev hun tilbage i 2017 på sin hjemmeside. Et år efter datterens død.

Men på dette tidspunkt var Stephanie Smith ikke længere i stand til at opretholde løgnen. Få dage senere henvendte hun sig på den lokale politistation, hvor hun indrømmede at have slået sin 4-årige datter ihjel ved at kvæle hende med en pude. 

Hun forklarede, at hun var stoppet med at tage medicin for en psykisk sygdom, som hun kæmpede med. 

Drabet var sket i et ‘black out’-øjeblik, så hun kunne ikke huske at have dræbt datteren. Det var først bagefter, da hun kom til sig selv, at den grusomme virkelighed gik op for hende. 

Men Stephanie Smith turde ikke indrømme, hvad hun havde gjort på daværende tidspunkt, og i stedet løj hun. 

Inden retssagen valgte hun at indgå et forlig med anklagemyndigheden, så hun undgik dødsstraf, men hun blev idømt livsvarigt fængsel for drabet. 

Læs også

Raser over dansk corona-regel

 

Dagens Gossip