Mor får fat på 15-årig søns mobil: Bliver rystet, da hun læser ækel besked

Foto: Shutterstock

Den unge teenagedreng havde fået stuearrest og skulle aflevere mobilen. Men så spottede mor den vamle hemmelighed.

Det var ikke en almindelig sms.

Det kunne den bekymrede mor fra Melbourne i Australien straks afkode, da hun kiggede dybt ned sin søns sms-beskeder, skriver news.com.au.

Moderen, der har valgt at udtale sig under navnet Gemma, havde beslaglagt sin søns telefon i forbindelse med en stuearrest, som drengen havde fået.

Men moderens vrede og skuffelse nåede et helt nyt niveau, da hun læste den vamle besked fra sin egen søn.

Læs også

Vovehals ville helt tæt på løve under safari: Det kom han i den grad til at fortryde

- Hej, hvordan går det? Jeg vil bare høre om I stadigvæk tilbyder cream pie service? (en seksuel ydelse, hvor manden må komme i skeden, red) Jeg er sygdomsfri, 24 år gammel og i god form, skrev den unge teenager.  

Beskeden var sendt på baggrund af en reklame på nettet for lokale prostituerede, der boede i området, og den unge dreng fik også hurtigt svar:

Den unge teenagedrengs telefon indeholdte flere frække beskeder.  Foto: privat

- Hejsa, ja, Jeg tilbyder stadigvæk en cream pie service, men jeg har ikke tid i aften. Men jeg har tid hver dag og aften, hvis du er ude i bedre tid, lød svaret fra den ukendte prostituerede kvinde, der tilbød to timer til 4200 kroner. Og flere lignende beskeder dukkede op på telefonen, hvor drengen hver gang spurgte efter muligheden for at komme i kvindernes skede.

Alle beskederne handlede om at udføre en såkaldt creme pie, hvor manden kommer naturligt i kvindens skede. Foto: privat

Moderen Gemma tog fat i sin mand og sammen undersøgte de, hvor beskederne stammede fra. Den unge dreng blev på intet tidspunkt spurgt efter sin alder, og det er særligt det, som forarger den australske mor.

- Beskederne beskrev ubeskyttet sex uden yderligere spørgsmål. De sagde klart ja, gav en pris og en adresse. Hvad kunne der ikke være sket?, siger moderen.

Det er ikke ulovligt at drive bordel i Australien, men det er klart ulovligt at tilbyde sex til børn og unge, der endnu ikke er fyldt 18 år.

Læs også

Slagter fik besøg af politiet: Tabte næse og mund, da de læste slagterens skilt

- Der er ingen, der undersøger disse annoncer om sex, selvom det er fuldt offentlige. Vi forstår ikke, hvorfor at ingen gør noget. Jeg tror ikke, at nogle vil gå op i det, før det sker for deres eget barn, siger den anonyme mor.

Politiet er også blevet kontaktet i forbindelse med sagen, men de kan intet stille op.

- Hvis den 15-årige ganske simpelt har kontaktet en person for at få et tilbud, så kan modtageren af beskeden umuligt tjekke afsenderens alder. Derfor er der ikke sket nogen forbrydelse, selvom drengen var mindreårig, lyder det fra politiet i Victoria i en udtalelse til nyhedssiden. 

Forskning: Mænd, der gør dette en gang om ugen, er bedre i sengen

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip