Mor forsvarer de bizarre børnenavne: Derfor har mine børn alkoholnavne

Foto: Facebook / Sarah Mendell

Normalt skal der meget til at døbe sine børn navne, som også er navne på alkohol, men åbenbart ikke for denne 35-årige mor.

For nogle forældre er det lige ud af landevejen, når det gælder om at døbe deres børn. For andre kan det være svært at nå til enighed, og det har nok været tilfældet hos Sarah Mennell og hendes husbond, da de har valgt nogle yderst bizarre navne til deres børn.

Moren og hendes fem børn var ellers gået under radaren i det meste af England, men da det kom frem, at moren havde brugt knap 2.500 kroner på hver af sine børns skoleuniform, kom børnenes navne frem, og det skabt både forargelse og grin hos mange mennesker.

I øjeblikket er moren udsat for online-drillerier af såkaldte internet-trolls, der morer sig enormt på bekostning af hendes børns navne. Det er da heller ikke helt uforståeligt, da moren har døbt to af sine børn, det samme som to populære former for alkohol.

Datteren på 11 år hedder Tiamarie, mens hendes 12-årige søn hedder Jackdaniel. De fleste ved formentlig godt, at Tia Maria er navnet på en populær jamaicansk kaffelikør, mens Jack Daniels er navnet på en af de mest velkendte whiskyer i verden.

Foto: Shutterstock.com

Det er ikke alkohol de er opkaldt efter

Selvom Tiamarie og Jackdaniel uden tvivl vil få folk til at tænke på alkohol, så er det faktisk ikke det, som børnene er opkaldt efter. Ifølge The Mirror, så har moren fortalt, at Jackdaniel er opkaldt efter den dobbelte OL-medaljevinder af samme navn fra Canada, mens datteren er opkaldt efter en spansk tjener.

Hun fortæller ydermere i artiklen, er hverken hende eller hendes børn har noget som helst problem med navnene, men at de alle sammen er vant til, at der kan komme negative bemærkninger.

Den femdobbelte mor fra Hull begrunder valget af de særlige navne med, at alle mennesker ikke kan gå rundt og have kedelige navne. Det kan bestemt også ses på navnene hos hendes andre børn, som dog ikke har navne efter spiritus.

Foto: Shutterstock.com

Hendes 10-årige datter hedder Sydney, og hendes 6-årige datter hedder Princess. Noget kunne dog tyde på, at manden har noget at skulle have sagt ved parrets pt. sidste barn, som er en dreng på fire år. Han har nemlig fået det ret så almindelige navn, Albert.

De besynderlige navne har dog fået folk til at kommentere heftigt på de sociale medier, hvor en person blandt andet skriver:

“Tiamarie og Jackdaniel? Er du seriøs?!! Vi reddede en hund, der hed Jack Daniels, men vi skiftede det, fordi vi synes det lidt dumt,” skriver en person, mens en anden kommer med et bud på farens navn.

“Deres far Johnnie Walker arbejder til sent ud på aftenen,” lyder det fra personen Luke Dunnsaid. Johnnie Walker er en anden meget populær whiskey.

En tredje person skriver “Moren burde have valgt nogle bedre navne. WkdBlue, RedStripe og AppleSourz lyder alle som fremtidige CEOs,” De tre navne er alle former for alkohol, og havde man oversat kommentaren til dansk, ville den have lydt ala: Breezer, RedStripe og Små Sure.

Kunne du forestille dig at døbe dine børn med alkoholiske navne? En lille Bacardi eller måske en sød lille Mokai?

Selvom historien er bizar, så er den næsten ikke mere bizar end denne mor, der valgte at betale for at skifte sit efternavn til dette bizarre navn. 

Læs også

40-årig singlemor betalte for at få vanvittigt efternavn: “Skal jeg giftes, skal manden tage mit navn”

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip