Mor går viralt: Du har brugt vaskemiddel forkert hele livet

Foto: Facebook

Det her life hack beviser, at du muligvis har anvendt vaskemiddel helt forkert.

Det er et opslag på Facebook, der afslører den ‘nye’ måde at anvende vaskemiddel på, når du skal have vasket dit tøj. For måske du faktisk allerede gør det?

Ifølge Dailymail, så anvender mange låget som målebæger, når der skal doseres vaskemiddel.

Læs også

Advarer danskerne: Pas på dette opkald

Men hvis du vil have den mest optimale og effektive rengøring af tøjet, så skal der faktisk bare en lille ændring til. Det er en amerikansk kvinde ved navnet Amber Miller, der i et facebook-post afslører life hacket.

Hvorfor har jeg ikke tænkt på det?

Tricket er simpelt.

I stedet for at dosere og hælde vaskemiddel i maskinens bakke, så skal låget med vaskemiddel ind i maskinen og vaskes sammen med tøjet. Derved bliver alt vaskemidlet anvendt, og låget bliver samtidig helt rent, så der ikke samles gammel væske rundt langs kanten.

Foto: Facebook

Det virker næsten for simpelt, men alligevel har mange reageret på Amber Millers opslag, og bekender, at de heller aldrig har tænkt over, at det giver meget mere mening at smide låget ind i vaskemaskinen end blot at bruge det som målebæger. 

Foto: Facebook

Skal låget bruges som målebæger?

Dailymail har spurgt tre forskellige brands, der sælger flydende opvaskemiddel, for at spørge ind til om Amber Miller har fat i den lange ende.

Det viser sig, at ikke alle låg er optimale, når det handler om at efterleve Amber Millers life hack. Nogle låg er beregnet til at kunne smides inde i maskine ved hver 3. Eller 4. Vask., hvor andre brands reklamerer for, at deres 'doseringshætter' kan vaskes med i maskinen hver gang. 

Låg, der er tiltænkt til at kunne komme med i vaskemaskinen, vil, ifølge artiklen, være anvist på de forskellige produkter.  

Læs også

Mand smuglede 127 gram kokain i penis