Mor lå 2 måneder i koma: Vågnede op til forfærdelig besked

Foto: Lisa Dallow

En mor lå to måneder i koma, da hun pludselig vågnede op og fik den mest forfærdelige besked en mor kan få.

Det er ved at være to måneder siden, at vulkanudbruddet på White Island fandt sted på New Zealand.

Et vulkanudbrud der dræbte mange mennesker, og som sendte endnu flere på hospitalet.

En af dem er den 48-årige Lisa Dallow, der som følge af vulkanudbruddet lå to måneder i koma, og for nyligt vågnede hun op.

Læs også

Ambulanceredder chokeret over kold p-vagt: Ville ikke tage hensyn til akut-patient

Hun ville dog sikkert ønske, at hun aldrig var vågnet op, for hun vågnede op til den absolut værste nyhed, en mor kan vågne op til.

Dit barn og mand er omkommet

Lisa Dallow blev nemlig informeret om, at hendes 15-årige datter og hendes mand var omkommet i det dødelige udbrud. Det fortæller flere medier heriblandt Australian Associated Press.

En talsmand har udtalt sig på vegne af den 43-årige kvinde, og han fortæller, at der gik lidt tid, før hun forstod beskeden.

“Det tog et øjeblik før beskeden sank ind. Derefter blev hun ved med at sige, at hun ikke kunne forstå, at de var døde,” fortæller talsmanden ifølge mediet News Corp.

Lisa Dallow var afsted på ferie med sin mand og datter, da de var turister på White Island. Det var her vulkanen gik i udbrud, og det resulterede i, at Lisa fik forbrændt mere end halvdelen af sin krop.

Her blev hun efterfølgende fragtet til et hospital i Australien, hvor hun har ligget de seneste to måneder. Talsmanden fortæller, at hendes tilstand i øjeblikket er stabil.

Læs også

Politiet advarer: Se de vilde billeder her

 

Dagens Gossip