Mor tog på hospital med mistanke om nyresten: Gav fødsel til trillinger

En mor til to var overbevist om, at de smerter hun pludselig fik, var resultatet af nyresten. Det viste sig dog, at hun uvidende havde været gravid i 34 uger, og nu skulle føde trillinger.

Dannette og Austin Giltz fra byen Sturgis i South Dakota var allerede forældre til en dreng og en pige. De havde ikke planer om, at de skulle have flere børn lige foreløbigt, og derfor havde de heller ikke tid til at forberede sig på det massive chok det var, da Dannette pludselig fødte tre børn.

Moren til to tog på hospitalet da hun begyndte at få smerter, og hun var overbevist om, at det var nyresten, da hun havde haft det før.

Læs også

Kan man få så meget for sine Disney-VHS? - Se om din Disney-film er guld værd

“Jeg begyndte at få smerter, så jeg regnede med, at det var nyresten, da jeg har været igennem det før,” fortæller hun til det amerikanske medie Kota Tv.

Lægerne på hospitalet kunne dog hurtigt fortælle Dannette, at smerterne ikke var på grund af nyresten, men fordi hun havde fået veer og skulle føde tvillinger.

Put det tilbage igen

På ganske kort tid havde lægerne foretaget et kejsersnit på Dannette, og ud kom to raske børn. Dannette troede nu, at hun var færdig, men pludselig kom der endnu en besked fra lægerne.

“Der var stille, og vi troede, at de var værdige. Han (Austin. red.) sad derovre og rokkede, mens han tænkte på børnenavne, og pludselig siger lægen, at vi har brug for et tæppe mere. Hans reaktion var ‘Undskyld mig? Put det tilbage. Vi fik at vide, at vi skulle have tvillinger og ikke trillinger,” lød det fra Dannette.

Dannette og hendes mand havde meget svært ved at forstå, hvad der lige var sket, og det samme var tilfældet, når de fortalte nyheden til venner og familie.

“Vi er stadig i chok. Vi tog på hospitalet fordi vi havde mistanke om nyresten, og i stedet ender jeg med at gå i fødsel med et kejsersnit,” lyder det fra Dannette, der nu er mor til fem.

Det lykkedes også for Austin at komme på navne til de tre børn. De har fået navnene Blaze, Gypsy og Nikki.

Læs også

Lånte venindens makeup-børste: Det kostede hende næsten livet

 

 

Dagens Gossip