Mors store frygt: Søn fandt trimmer og ville lege frisør på lillesøster

Det kan være farligt at efterlade at barn alene i et par minutter. Det fandt en mor til tre ud af, da hendes søn pludselig legede frisør for familiens børn.

Der er mange ting, man pludselig begynder at frygte, når man er forældre. Ens børn skal helst altid være i sikkerhed, der må ikke løbes med sakse, og så skal de helst også undgå at komme i nærheden af en hårtrimmer.

Der er nemlig en grund til, at man bliver klippet af frisører, der har brugt fire til fem år af deres liv på en uddannelse, i stedet for at vælge et lille barn til at stå for ens nye frisure. Den årsag blev i den grad understreget, da en mor til tre fandt ud af, at hendes lille søn havde fundet hendes elektroniske hårtrimmer.

Læs også

Vild biljagt: Tre nøgne kvinder forsøgte at stikke af fra politiet

 

Drengen valgte ikke blot at trimme sit eget hår, han valgte også at klippe sin lillesøster, der havde ganske normalt flot langt hår. Desværre for moren, så havde sønnen ikke et ekstraordinært talent.

 

Jeg græder fordi…

Hun filmede hele episoden, og lagde den op på det sociale medie, Instagram, hvilket har været til stor fornøjelse for omverdenen.

På videoen lægger hun ud med at fortælle, at hun græder fordi, at hendes søn Teddy har fundet hendes hårtrimmer. Derefter veksler hun mellem at græde og grine, mens hun også beroliger sine børn med, at det blot er hår, og at det vil vokse ud igen.

”Kan du lide din nye frisure?” spørger Stephanie Leigh sin datter om, og den lille pige er meget klar i mæglet.

”Nej”, fortæller hun.

Hun spørger også sin datter om, hvorfor hun tillod sin bror at klippe sig, og der bryder den lille Teddy ind.

”Hun sagde selv, at hun ville have mig til at gøre det. Meget. Så det gjorde jeg,” fortæller sønnen i videoen.

Hendes tredje søn Freddie havde også været udsat for en tur i frisørstolen, og resultatet er nu, at de begge to er helt uden hår.

Foto: Instagram - Stephanie_Leigh_

Hvad resultatet blev med den yngste datter Eloise, har moren ikke meldt ud. Men mon ikke, at hun i skrivende stund deler samme frisure som sine to brødre?

Læs også

Det her lille trick, kan have stor betydning for dit vægttab

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip