Nægter at aflive sin hund - så vil han hellere bo i telt

Norske Remi Reiersen har mødt stor støtte fra mange af sine landsmænd.

Han er blevet landskendt for ikke at ville aflive sin hund, selvom det ville blive meget nemmere for ham at finde en bolig.

Helt faktisk har det betydet for ham, at han har måttet bo fire måneder i et telt, sammen med sin 11-årige bedste ven den blinde schæferhund Gråtass.

Det skriver Telemarksavisa.

- De siger det ikke til mig, men det virker som om, de hellere vil have ti børn med tuscher og farveblyanter boende, end de vil have en arbejdsløs mand med en hund, siger han.

Reiersen kunne ikke engang vælge at flytte på herberg, for der må man ikke have hunden med, forklarer han.

Hundeejeren er blevet spurgt af mange, om han ikke kunne vælge at aflive sin schæferhund, men det har aldrig været inde i billedet for denne dyreven.

Nu har han fået lov til at bo på en lund ejet af en landmand. Området ligger lige op til en motorvej, så det er ikke drømmeboligen.

Læs også: Mishandlet hund er rædselsslagen for mennesker - men se når den møder denne soldat

Remi Reiersen er nødt til at bo tæt på byen, for hans gamle hunde har gigt i poterne og kan ikke bevæge sig over store afstande, når de skal et ærinde.

Grunden til at den 32-årige er arbejdsløs er fordi, han kom op og diskutere med sin chef, da han arbejdede som nedrivningsarbejder.

Da han boede et sted, han havde fået igennem arbejde, måtte han flytte. Han troede dog ikke, det var så svært at finde et sted at bo.

Schæferhund om vinteren

Han frygtede vinteren, og selvom han havde set på en hytte, hvor man må have hund, så er den for dyr til hans budget.

Det lykkedes heller ikke kommunen at finde en relevant bolig, og Remi Reisersen var derfor bage for, at julen skulle bruges i et telt ved motorvejen.

Men nu ser det ud til, at der måske findes en løsning. For efter at medier har skrevet om hans situation, er der mange nordmænd, som har tilbudt Reiersen og hans hund husly.

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip