Natasha ammer sine døtre på 4 og 5 år

Shutterstock.com

Natasha ammede kun sin søn i fire måneder, så da hendes døtre blev født, besluttede hun for at blive ved i længere tid.

Natasha Keane fra Galway i Ireland ved godt, at hun deler vandene. Hun var nemlig selv uforstående overfor mødre, der valgte at amme i længere tid en flertallet. Men i dag er hun selv en af del af de mødre, der vælger at amme, selvom børnene bliver store.

Læs også

Louise har kronisk sygdom, går på toilettet op til 50 gange på en dag

For 19 år siden blev Natasha Keane mor for første gang. Hun fulgte lægernes råd og stoppede med at amme, da sønnen var fire måneder gammel - selvom hun ikke følte sig klar.

Hun tilbragte den første uge derefter i tårer, og sønnen Stephen kæmpede for at tage flaske. Så da hun for fire år siden blev mor igen, besluttede hun sig for at gøre tingene anderledes. Det skriver mediet Mirror. 

Fordelene er utrolige

38-åriger Natasha, 38 ammede datteren Ellie, indtil hun var fem og ammer stadig den anden datter Grace på 4 år. Hun mener, at fordelene ved amning er utrolige.

“Amning er for mig den mest naturlige ting i verden. Ellie har aldrig været hos lægen og har aldrig haft brug for antibiotika, og Grace har kun været en gang for en brystinfektion, hun ikke kunne komme af med,” og konkluderer:

”Jeg tror bestemt, at det er amningen, der har gjort deres immunforsvar så stærk.”

Natasha ammede stadig Ellie, da Grace blev født. 

Herefter ammede hun dem begge - en ved hvert bryst - på samme tid.

”Jeg var først lidt betænkelig ved alt det praktiske, men du finder din egen måde, og det bliver lettere, jo mere du gør det.

Natasha stoppede med at amme Ellie lige inden hun fyldte fem, men hun ammer fortsat 4-årige Grace men gang om morgenen og en gang om aftenen.

Folks meninger

Hvad folk tænker og mener, er stadigvæk svært for Natasha at håndtere. 

”Jeg prøver ikke at lade kommentarer gå mig på, men de kan stadigvæk gøre mig utilpas,” siger Natasha og stiller spørgsmålet:

"Det er okay at sætte kvinder i bikini eller lingeri på kæmpe banner- reklamer, men det er ikke okay at lade en mor give sit barn mad?”

Hvad tænker du? Synes du, det er okay, at Natasha Keane fortsat ammer?

Du kan se billeder af Natasha Keane lige her. 

Læs også

Regering vil give voksne 4.000 kroner og børn 2.000 kroner at shoppe for

 

 

 

 

Dagens Gossip