Nybagt mor tjener over 70.000 om måneden på at sælge billeder af sin krop efter graviditeten

En nybagt mor har taget imod sin uperfekte krop og sælger i dag hudløst ærlige og frække billeder af sin egen krop.

Man skal ikke lede længe på de sociale medier, hvis man leder efter billeder af smukke mænd og kvinder. 

Der findes tusindvis af billeder af bloggere, filmstjerner eller modeller, der i disse dage holder ferie og slænger deres perfekt proportionerede kroppe på hvide sandstrande i solens varme. 

Det er ikke den slags billeder, som den 30-årige amerikanske mor Summer VonHesse sælger på nettet, men ikke desto mindre tjener den bramfrie mor hver måned cirka 70.000 kroner for sin frække billeder, skriver Yahoo

- Jeg har ikke haft et rigtigt job, siden jeg blev gift for otte år siden, men at kunne være med til at bidrage til husholdningen føles rigtig godt, siger Summer VonHesse til nyhedssitet. 

 

Med sin ærlige krop, der hverken er trænet til perfektion eller retoucheret, viser Summer VonHesse det hele frem på sin Instagram-profil, der har over 110.000 følgere, og via en hjemmeside kan brugere donere alt fra 5 til 50 dollars, der giver adgang til flere og frækkere billeder.

 

Det er der i øjeblikket næsten 700 brugere, der gør hver måned, hvilket sikrer den amerikanske mor til to en solid månedsløn.  

Læs også

Se det intime billede: Fie Laursen kysser med ny fyr

Her viser den nybagte mor fra den amerikanske stat Nevada hele sin krop frem, og Summer VonHesse er ikke bange for at vise hele sin krop frem, hvor hendes egen mand også tit er fotografen bag de 'naturlige' billeder.

 

Det startede bare som et sideprojekt for sjov, der siden udviklede sig til en god forretning, og selvom billederne bliver mindre censurerede, jo flere penge brugerne betaler, så er der ikke noget seksuelt forbundet med billederne, forsikrer moderen.  

 

Foto: Summer VonHesse/Instagram

- Jeg kører en benhård grænse mellem porno og nøgenhed, da jeg bare er glad for at være nøgen uden at det er en seksuel ting for mig, siger Summer VonHesse til Yahoo. 

Læs også

16-årig pige fundet hængt på skoletoilet - nu er den sørgelige årsag kommet frem i lyset

For den unge mor, så er billederne og pengene blevet en glædelig mulighed, der giver familien mulighed for at lægge penge til side til en helt særlig drøm. 

 

- Det er min drøm at lave min egen stald til nødlidende heste. Det var bare en skør ide, der aldrig ville kunne lade sig gøre for blot et år siden, men med hjælpen fra alle, der støtter siden, så bliver det nu til virkelighed, siger Summer VonHesse til Yahoo. 

Hold dig væk: Disse 6 typer mænd er oftest utro

Dagens Gossip