Nybagt mor udskammer eks for at forlade hende for 16-årig: Nu møder hun kritik

Foto: Reddit

En nybagt mor har offentligt udskammet sin ekskæreste, fordi han forlod hende til fordel for en 16-årig. Folk mener dog, at det er hende, der er forkert på den.

I Danmark fejrer man Fars dag den 5. juni, men i USA, England mv. er det dog ikke tilfældet. Her fejrer man derimod Father’s Day den 20. juni.

Læs også

Kvinde med genialt svar til mand, der sagde, at hun ville 'være perfekt, hvis hun tabte sig'

Det betyder, at man i flere lande fejrede Fars dag i søndags. Det var der en nybagt mor, der benyttede sig af. Her delte hun nemlig et noget atypisk billede af sin lille baby, der var iført en sparkedragt, som man ikke kan købe i en hvilken som helst butik. 

På den hvide sparkedragt var der nemlig skrevet en meget unik tekst. Meget tyder derfor på, at moren har fået lavet sparkedragten specifikt til sit lille barn. 

"Glædelig Fars dag til min far, der forlod mig for en 16-årig," står der på sparkedragten, som den lille baby er iført. 

Billedet har hun delt på sin egen profil på Facebook, hvortil hun tilføjede den følgende tekst: 

"Bare en hurtig besked til mit barns far. Glædelig Fars dag. Jeg håber du får en fantastisk dag." 

"Du fortjener det mere end nogen anden," tilføjede hun med en klar sarkastisk undertone.

Foto: Reddit

Hendes opslag er efterfølgende blevet delt på internetforummet Reddit. Her er det dog ikke alle, der mener, at det er moren, der har sit på det rene. 

På trods af, at det tydeligvis ikke er helt godt, hvad faren har gjort, er der alligevel mange brugere på det populære internetforum, der er hurtigere til at rette fingeren mod moren, som de mener er 'trashy'. 

"Det er så frustrerende at vide, at der er mennesker i denne verden, der tror, at det at lufte sit beskidte vasketøj offentligt faktisk rammer den anden," skrev en bruger. 

"Held og lykke til barnet. Lyder som om mor og far er noget for sig," lød det fra en anden, mens en tredje skrev: "Selv barnet er sådan: 'Wtf mor?'."

Læs også

Annica blev inviteret til 9. klasses genforening - hendes svar til sine mobbere bliver hyldet

"Både moren og faren er 'trashy' efter min mening," kommenterede en fjerde. 

 

Dagens Gossip