Nygift ventede med at have sex til efter ægteskab – Fandt ud af at manden havde en mikropenis

Det vil for de fleste være svært at holde sig fra sin partner, indtil man er blevet gift. Det må dog være ekstra frustrerende, hvis man så finder ud af, at ens partner har gemt på en bogstaveligtalt lille hemmelighed.

Vi får hele tiden fortalt, at størrelsen ikke har nogen betydning, men uanset hvor mange gange man hører det, så har man alligevel lidt svært ved at tro på det. En 27-årig kvinde har dog haft mere end svært ved at skjule sin skuffelse, da hun efter lang tids venten fandt ud af, at hendes mand gik rundt med en cocktailpølse fremfor en frankfurter.

Kvinden har fortalt om episoden på det store forum Reddit, hvor hun deler historien om, hvordan hendes mand gerne ville vente med at have sex, indtil de var gift.

Den 27-årige kvinde lagde ud med at fortælle, at de to aldrig havde været i seng sammen eller set hinanden helt nøgne. Det skyldes ikke, at de var religiøse, men det skulle angiveligt skyldes, at den 32-årige mand var af den lidt mere gammeldags facon.

”Min mand er ikke religiøs, han siger bare, at han er gammeldags på den måde. Vi har været tæt på at hygge os flere gange, men det kom aldrig længere. Jeg prøvede, men han stoppede det altid, når det var ved at gå for vidt,” fortæller hun i hendes opslag.

”Føler han har løjet for mig”

Opslaget er skrevet kort efter, at de er hjemvendt fra bryllupsrejsen. De havde datet i seks måneder, før de valgte at blive forlovet, og derefter gik de forlovede i yderligere seks måneder, før de blev gift.

Dermed skulle hun vente et helt år på at finde ud af, at hendes mand måske ikke var helt så gammeldags, som han havde gået og fortalt.

”Er jeg et røvhul for at blive en smule vred over, at jeg ventede indtil min bryllupsnat for at finde ud af, at han nok ikke er så gammeldags, som han siger?” lyder det, inden hun fortsætter:

”Jeg har ikke tænkt mig at få ham til at skamme sig, og jeg ved ærligtalt ikke engang, hvordan jeg skal bryde isen. Jeg lod bare som ingenting, og gik i seng med ham. Jeg føler bare, at jeg er blevet løjet for. Som om, at han forsøgte at holde sandheden fra mig. Det var virkelig ikke, hvad jeg forventede,” lyder det slutteligt fra hende i opslaget.

Opslaget er gået viralt og har i skrivende stund fået mere end 1.700 kommentarer. Blandt de mest populære er blandt andet kommentaren fra Partassipant.

”Hvis størrelsen er vigtig, så burde du have taget et sneak peek. Du valgte at give dig med ham efter 6 måneder, så der venter dig nok flere overraskelser end dette. Spænd selen, du har giftet dig med en fremmed,”

Andre brugere mener, at hun bør lade sig skille, da hun ikke ville kunne leve med en mand, der har en mikroskopisk penis.

Selve størrelsen berettes der dog aldrig noget om, men en mikropenis menes at være cirka 2.5 gange mindre end gennemsnitsstørrelsen på en erigeret penis.

Læs også

Ny pille kan stoppe tidlig sædafgang: Nu kan mænd holde 4 gange længere

 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip