Operation gik galt: Mistede næsten overlæben

Foto: Privat

Alt gik ikke efter planen.

Servitricen Chandra Morton, 26, fra Tennessee, USA, har oplevet et sandt mareridt.

Hun fortæller ifølge Mirror, hvordan hendes ansigt ændrede farve og brød ud i vabler, efter at filler-injektioner gik grueligt galt og næsten ødelagde hendes overlæbe.

Læs også

Kørte uden kørekort i over 70 år: Nu er han fanget

Chandra Morton, 26, fra Johnson City, Tennessee, hævder, at hun er heldig stadig at have sin overlæbe, efter at filler ved et uheld blev sprøjtet ind i en arterie i hendes ansigt.

Den amerikanske servitrice siger, at hendes ansigt ændrede farve, og at hvide blærer begyndte at dukke op på grund af vaskulær okklusion - hvilket sker, når cirkulationen af ​​ilt er blokeret fra området.

Hun hævder, at hun har mistet en lille del af sin overlæbe, men siger, at hun er taknemmelig for, at lægen til sidst lykkedes med at løse problemet, før hun mistede mere af sin læbe på grund af nekrose.

Foto: Privat

Chandra tilføjede: 

"Jeg ønskede at få læbefillers, fordi jeg altid havde følt mig usikker på min overlæbe. Så mange mennesker har fået lavet deres læber, og jeg troede, det ville være fint. Jeg så frem til at få fyldigere læber. Men så snart jeg havde lavet proceduren, føltes mine læber så følelsesløse og begyndte at blive hvide.Til sidst ændrede farven på mit ansigt sig, og flere og flere hvide vabler blev ved med at dukke op.”

Læs også

Blev vaccineret for at beholde sit job: Nu er han død med corona

 

Dagens Gossip