Par deler vanvittigt billede: Hund mistede stor del af tungen i legetøj

Foto: Foxhall Veterinary

Da James og Helen kom hjem og fandt deres elskede hund Poppy med et legetøj i munden, havde de ikke regnet med, at det ville gå så galt, som det gjorde.

Hunde er et helt fantastisk dyr, og det er slet ikke til at stå for den glæde, som en hund udviser, når den leger med sit yndlingslegetøj.

Desværre er der altid en risiko for, at det kan gå galt, når en hund leger med sit legetøj, og det har fået et britiske ægtepar til at advare andre hundeejere.

De lod nemlig deres elskede hund Poppy lege med en gummibold uden opsyn, og pludselig gik det fuldstændig galt. Poppy var nemlig meget tæt på at miste sin tunge.

Læs også

Rædselsslagen hundeejer: Min hunds snude er faldet af!

Ægteparret James og Helen Hartley fra den britiske by Lincoln fortæller ifølge det britiske medie, Mirror, at de kom hjem fra arbejdet, og der fandt de Poppy med tungen siddende fast i et lufthul til en gummibold for hunde.

Parret fik vristet bolden fri fra hundens mund, og her troede de, at alt var fint. Pludselig begyndte hunden dog at opføre sig underligt, og de valgte derfor at køre Poppy til en dyrlæge.

Dyrlægen kunne se, at den forreste halvdel af hundens tunge var hævet, og der var en rød streg, der viste, hvor bolden havde påvirket blodtilførslen.

James og Helen blev sendt hjem med noget medicin, der skulle tage hævelsen, men i løbet af de efterfølgende dage, begyndte tungen at blive blå, den lugtede grimt, og der kom hvide plamager ovenpå.

Foto: Foxhall Veterinary

Tæt på at falde af

Lidt tid efter blev dele af tungen nekrotisk, hvilket efterlod Poppy med to store revner på hver side af tungen, og hunden måtte atter til dyrelægen.

Her endte det med, at de var nødt til at operere den døde del af tungen væk, og efterfølgende sy resten af tungen sammen igen.

Operationen gik heldigvis godt, og til stor overraskelse for dyrlægerne, kunne Poppy allerede drikke vand, da hun vågnede op igen.

Det ser dermed ud til, at Poppy nok skal klare sig fremadrettet, og ifølge lægerne giver hun allerede mange store kys igen. På vegne af familien vil dyrlægerne fra Foxhall Veterinary gerne advare andre hundeejere mod at lade deres hunde lege med legetøj uden opsyn.

Læs også

Ulykkelig mor advarer mod populær dille: ’Min datters hud faldt pludselig af’

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip