Penis sad fast: Politiet anholder 40-årig mand for at dyrke sex med kat i badet

Det var et bizart opkald, som politiet besvarede, da de fik besked om, at en mand forsøgte at have sex med sin kat, og at penissen efterfølgende skulle sidde fast.

Der er få ting, som man ikke ønsker at komme i medierne for, og at have sex med sin kat, må i den grad være en af de ting, man ikke vil huskes for i offentligheden. Det er alligevel tilfældet for en 40-årig mand, som politiet har anholdt fordi, at han angiveligt skulle have haft sex med sin kat, mens han var i bad.

Penis sad fast i katten

Den 40-årige mand ved navn Michael Navage fik politiets opmærksomhed, da en nabo ringede og fortalte dem om et dyr i nød. Naboen fortalte, at han kunne høre en kat der skreg og var i smerte, og ifølge det britiske medie Metro, skulle manden have fortalt politiet, at han hørte den anholdte råbe om hjælp, fordi hans penis sad fast i katten.

Læs også

Sjovt: Bokser provokerede helt vildt - Så blev der taget hævn

Da politiet ankom på adressen, nægtede den 40-årige mand at åbne døren. Politiet tiltvang sig dog adgang til boligen, og da de kom ind, fandt de Michael Navage stående splitternøgen på badeværelset, hvor hans kat var pakket ind i et håndklæde og placeret omkring hans kønsdele.

Min penis er jo for stor

Michael Navage fortalte, at han blot havde været i bad med katten, og at han brugte håndklædet til at tørre den bagefter. Den hoppede politiet dog ikke på, og de valgte derfor at tage ham med på stationen.

Ifølge mediet MailOnline, skulle Michael Navage have fortalt politiet, at han umuligt kunne have haft sex med katten, da omkredsen af hans penis er for stor. Han fortalte ydermere, at han elskede katten, som han havde haft sin den var en lille killing.

40-årige Michael Navage blev anholdt, da han angiveligt havde haft sex med sin kat. Foto: Maricopa County Sheriff’s Office

En undersøgelse af katten foretaget af en dyrlæge kunne dog fortælle, at katten havde ridser og overfladiske sår omkring anus. Dyrlægen kunne også se, at katten havde haft skader på bækken og ribben, som dog var healet.

Den 40-årige mand er blevet sigtet for bestialitet og dyremishandling. Han er blevet løsladt fra fængslet, men skal møde op i retten den 1. april.

Læs også

FØJ: Kinderæg med ulækker overraskelse

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip