Pinligt: Ægtepar skal holde naboens pakke. Deres labrador flår den itu, og afslører en stor dildo

De fleste vil gerne være diskrete, når de skal købe sexlegetøj. Sådan var det formentlig også for den 41-årige kvinde, der fik opbevaret sin pakke hos naboen, indtil hun kom hjem fra arbejde. Det blev dog en akavet situation, da naboen kunne hente en åbnet pakke.

Lee og hans kone Jenna er gode naboer. De er den slags naboer, der accepterer at tage imod pakker fra postvæsenet, hvis modtageren ikke er hjemme. Desværre for Lee og Jenna så bragte deres godhed dem i en lettere akavet situation, takket være deres sorte labradorhvalp Bonnie.

36-årige Lee Edwards og hans 34-årige kone Jenna Crozier havde som ofte før accepteret at opbevare en pakke, indtil deres nabo kom hjem. Denne gang gik det dog ikke, som det plejer, og indholdet af pakken kom hurtigt til syne takket være deres lille hundehvalp Bonnie.

De to forældre havde nemlig efterladt pakken i stuen, og da Lee vendte tilbage til stuen, så han deres lille labrador, der havde flænset pakken i tusinde stykker, og nu var i færd med at lege med en 15 centimer stor lyserød dildo.

”Jeg troede først, at det var et træningslegetøj. Jeg træner hunde til dagligt, og vi har legetøj, der ligner den der,” fortæller han ifølge Dailymail. Han erfarede dog hurtigt hvad det var, og undrede sig over, hvorfor konen havde købt den.

”Derefter tænkte jeg, at det måske var Jennas, men hvorfor har hun købt sådan en?” fortæller han.

Der gik dog ikke mange minutter før, at Lee Edwards fandt frem til, hvad der var sket.

”Den lå bare der på jorden, og så så jeg pludselig, hvad der var sket med pakken. Jeg ville ikke røre ved den, og jeg ville ikke have at vores nabo tænkte, at jeg havde rørt ved den,” fortalte han.

Foto: Lee Edwards / Caters

 Naboen var rød i hovedet

Hele situationen var dog ikke overstået endnu, for naboen skulle jo have sin pakke retur, og hun havde helt sikkert ikke bestilt en dildo med bidemærker fra en hund.

Da naboen kom over, fortalte Jenna Crozier ærligt om, hvad der var sket, og undskyldte på hendes hunds vegne. Det fik kinderne til at skifte kulør hos naboen, og de har ikke set hende siden.

”Hun gav os det her blik. Hun vidste jo, hvad der var i den, og så løb hun hen til sin bil. Jeg har ikke set hende siden. Det har jeg ikke lyst til, jeg har det frygteligt,” fortæller Jenna Crozier om episoden.

Lee Edwards fortæller slutteligt, at han har hængt et skilt op på døren, hvor der står, at de ikke længere vil acceptere pakker, fordi hunden ikke kan håndtere det.

Du kan se videoen filmet af Lee Edwards, hvor han netop har fundet ud af, at Bonnie har ødelagt en pakke med en stor dildo.

 

 

Har du nogensinde oplevet noget ligeså pinligt?

Læs også

21-årigs tænder var rådnede - Se hvilken skade energidrik har på dine tænder

 

Dagens Gossip