Popcorn tæt på at koste Adam livet: Satte sig fast i tandkødet

Foto: Shutterstock.com

Noget så uskyldigt som et popcorn var tæt på at tage livet af 41-årige Adam, efter en hyggelig filmaften med konen.

De fleste mennesker kan ikke gå i biografen, uden at nyde en god omgang popcorn.

Resultatet er ofte, at man sidder med fedtede fingre, masser af salt på læberne og en stor trang til at drikke noget væske.

Det er dog i de absolut mest sjældne tilfælde, at en omgang popcorn kan bringe en i en livsfarlig situation.

Læs også

DMI: Torsdag kan der komme sne

Det var dog tilfældet for 41-årige Adam Martin, der næppe kommer til at indtage popcorn igen i sit liv, efter at de små poppede majs var ved at tage livet af ham.

”Jeg skal helt sikkert aldrig nogensinde spise popcorn igen,” lyder det fra 41-årige Adam Martin ifølge mediet LadBible.

Årsagen er, at Adam havde forsøgt at fjerne et stykke popcorn mellem sine tænder, og det gik helt galt. Efterfølgende fik Adam en voldsom blodforgiftning, der gav ham betændelse i hjertet, og han var meget tæt på at stille træskoene.

Hans hjerteklapper blev samtidig ødelagt af betændelsen, og det stod så galt til, at hvis han blot havde ventet tre dage mere med at søge lægehjælp, så havde han ikke længere været iblandt os.

Forsøgte at få det ud i tre dage

Adam Martin havde haft filmaften med sin kone Helen, og de delte en pose popcorn. Da de var færdige, kunne Adam mærke, at der sad et lille stykke popcorn fast mellem tænderne og tandkødet bagerst i hans mund.

I tre dage forsøgte han at fjerne det, og her brugte han både tandstikker og en metalnål.

Forsøget på at få det lille stykke popcorn ud, resulterede i, at der kom en blødning i tandkødet, og bakterier kunne derfor trænge ind i blodomløbet fra munden.

De første symptomer på sygdom var svedeture, hovedpine og hjerteflimmer. Adam gik heldigvis til lægen, og det reddede hans liv. Adam var dog meget heldig, da hans infektionstal lå på 340, og normalt overlever man ikke, hvis det ramme 350.

I dag har Adam det heldigvis godt, men han er færdig med popcorn.

Læs også

28-årig far havde for vane at knække nakken - Nu har han svært ved at gå

 

 

Dagens Gossip