Rædsels-mor: Tvang sin datter til at leve af kattemad i 26 år

Foto: Shutterstock.com

Det her er en af de slags historier fra den virkelige verden, der kunne være handlingen i en gyserfilm.

En russisk kvinde holdt sin datter indespærret og tvang hende til at leve af kattemad i 26 år. Det lyder forrykt, men ikke desto mindre er det virkeligheden for Nadezhda Bushueva. Det skriver The Sun. 

Læs også

Nyt bøvl om de indefrosne feriepenge

Den 42-årige russiske kvinde boede sammen med sin ældre mor og et hav af katte i et hjem uden elektricitet og vand i byen Arefinsky i den vestlige del af Rusland. Siden hun var 16 år, valgte moderen, Tatyana Bushueva, at holde sin datter hjemme og ‘beskytte hende mod verdens farer’.  

Kun én enkelt gang fik datteren fået lov til at opleve friheden i løbet af de 26 år. Det skete, da Tatyana Bushueva blev indlagt. 

“Jeg blev vant til det”

Tatyana Bushueva valgte tilbage i 90’erne at beholde sin 16-årige datter hjemme. Hun måtte hverken arbejde eller gå i skole, og Nadezhda Bushueva blev vant til den nye hverdag og forsøgte derfor ikke at stikke af, forklarer hun selv. 

Ifølge The Sun afskar mor og datter sig endnu mere fra lokalsamfundet, og det var først, da moderen blev indlagt, at deres virkelighed blev afsløret for omverdenen og de russiske myndigheder.

Nadezhda Bushueva fortalte, at deres hus var fuld af katte og rotter, og hun afslørede også, at hun delte seng med sin egen mor. 

“Mit liv er værre end en kats. Katte har flere rettigheder. Jeg eksisterer ikke længere. Jeg er levende død”, udtalte Nadezhda Bushueva til de lokale myndigheder og tilføjede:

“Jeg har brug for et arbejde. Jeg har brug for et pas.”

Ifølge myndighederne henvendte Nadezhda Bushueva sig selv til dem, og efter omstændighederne var hun ‘ikke skør’.

Hvordan Nadezhda Bushueva’s tilstand er i dag, melder artiklen fra The Sun desværre ikke noget om. Men du kan se billeder af både mor og datter her.

Læs også

31-årig mand dræbt

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip