Skulle have McDonalds efter bytur: Vågnede pludselig op i et fly til Barcelona

To 19-årige besluttede sig i deres brandert for, at de skulle med det billigste fly de kunne finde. Da de vågnede ombord på flyet, var der dog ingen af dem, der umiddelbart kunne huske, hvor de skulle hen.

Vi har nok alle sammen været der før, hvor vi har haft en så god bytur, at hukommelsen har valgt at stå af. Det er dog de færreste, der under deres bytur pludselig booker et fly til udlandet, og vågner op uden anelse om, hvor man er på vej hen.

Det var dog tilfældet for de to 19-årige briter, Jack og Tara, der efter en bytur havde brug for en omgang McDonalds. Den tætteste McDonalds på den klub de havde besøg, lå i Gatwick Lufthavn blot 15 minutter derfra, og de valgte derfor at tage dertil.

Da de nærmede sig lufthavnen og begyndte at se de forskellige fly, følte Jack sig ekstra spontan, så han valgte at gå ind på flysammenligningssiden Skyscanner, hvor han fandt den billigste rejse.

”Med det samme vi slå flyene, valgte vi at tjekke Skyscanner. Det var her, at jeg besluttede mig for at booke vores fly til en spontan Barcelona-tur,” fortæller Jack ifølge Daily Mirror, mens Tara tilføjede, at de var tæt på at tage meget længere væk.

”Da vi ankom til lufthavnen, mente vi åbenbart, at det var en god ide at tage på ferie. Vi endte næsten i Marokko,” fortalte Tara.

Tara og Jack i en elevator i Barcelona. Foto: Caters News Agency

"Troede jeg var død"

Det lykkedes det fulde vennepar at komme gennem security og ombord på flyet, hvor de mere eller mindre gik kolde med det samme. Det var først, da flyet pludselig begyndte at gøre klar til landing i Barcelona, at de vågnede op igen, og slet ikke havde nogen ide om, hvad der foregik.

”Da jeg vågnede op på flyet, havde jeg ingen ide om, hvor jeg var. Min første tanke var, at jeg var død og på vej mod himlen,” fortalte Tara og fortsatte

”Det sidste jeg kan huske er, at jeg kastede op på klubbens toiletter,” lød det fra Tara. Hun fortæller også, at Jack kunne huske, at han havde købt billetterne, men derfra var hans hukommelse også steget af.

Parret ankom til Barcelona den 24. februar klokken 07:00 om morgenen iført det tøj, som de havde været i byen i. Tara havde hverken kort eller kontanter med, så de måtte overleve på Jacks kreditkort. De fandt derfor et billigt hostel, købte noget tøj og valgte at blive i Barcelona et par dage, før de tog turen hjem igen.

En ny spontan tur kommer dog ikke til at ske for de to venner lige foreløbigt.

”Alt i alt var det en god ferie, men jeg håber ikke, at det sker igen. Min mor har også konfiskeret mit pas siden,” slutter Tara.

Læs også

Mand forlangte 1.000 kroner fra overvægtig flypassager - Ellers måtte han ikke komme med

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip